Foto bij Deel 020

Deel 20 ! Op naar deel 30 <3

'Vrijdag 13September'
“Eenmaal thuis aangekomen plof ik boos op mijn bed, hoe kan ik dit nou gedaan hebben! Alweer geef ik mezelf een tik op mijn hoofd, ik ben helemaal gek van die knul! Ik zucht diep en probeer even niet na te denken, maar steeds zie ik het weer voor me, hoe ik Tom vertel dat ik hem niet leuk vind. Ik kan enorm goed smoesjes verzinnen of een goede leugen. Boos pak ik mijn mobiel op en begin naar Jayden te sms’en. “Lieve schat, ik ben lekker dom bezig geweest. Ik heb je hulp echt nodig! X je BestFriend. Alweer verlaat een zucht mijn mond, hoe zal Tom zich nu voelen? “Al snel krijg ik een sms’je terug van Jayden, Wat is er gebeurt? Nou ik kom zo wel even naar je toe. X Jay!

Ik glimlach even zwak, ik kan altijd op Jayden bouwen, daar ben ik echt zo blij mee! Na ongeveer een kwartiertje op Jayden gewacht te hebben staat ze voor de deur, al snel doe ik open en ploffen we samen op de bank. ‘Tja ik weet niet echt hoe ik het je moet vertellen, maar ik had vandaag een etentje bij Tom thuis, het was erg gezellig en daarna gingen we een horrorfilm kijken en ben ik uit het niets flauw gevallen. Jayden luistert aandachtig naar mijn verhaal, meteen begin ik mijn verhaal verder te vertellen, Tom heeft mijn goed geholpen en hij was erg geschrokken, daarna zijn we de film Lover-Land gaan kijken. En hij pakte meteen mijn hand beet en begon er liefdevol over heen te wrijven, het was zo lief! En opeens waren onze lippen op elkaar en ik onderbrak de zoen opeens en vertelde Tom dat ik hem niet leuk vond. Hoe dom ben ik geweest?! Jayden zucht even diep, ik denk dat je bindingsangst heb. Even kijk ik verbaast Jayden haar kant op, het kan best wel eens zo zijn.

“Ik ga Tom nu echt ontwijken Jayden, maar ik wil dat echt niet! Ik ben zo verliefd op die jongen. Ik ben erg benieuwd hoe Tom zich nu zal voelen, Jayden knikt lichtjes en stuurt een sms’je naar Bill. “He Billie, ik mis je stiekem wel hoor! Hou van jou <3. Maar even een vraag hoe voelt Tom zich nu? Meteen druk ik op verzenden en wacht Bill zijn sms’je af, al snel krijg ik een berichtje terug. Samen kijken we naar het scherm van Jayden haar mobiel en beginnen te lezen. “Hij voelt zich best klote, hij is helemaal gek van Charlene! Een diepe zucht verlaat mijn mond, nu kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan, wat heb ik gedaan! Ik zie Jayden even haar hoofd schudden, meisje meisje toch het zit ook niet mee he? Meteen schudt ik heftig mijn hoofd, ik voel een paar tranen achter mijn ogen branden. Waarom heb ik alles verpest?

Reageer (3)

  • RinKagamine

    *zucht* ze is soms erg dom bezig ja x3
    snel verder!! x3

    1 decennium geleden
  • ernie1

    heel mooi

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Jaa! Snel verder gaan!! xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen