Foto bij 063

dan vergeet je een hoofdstuk te activeren (aa)

Rebecca POV
Ik hoor Sharon boven schreeuwen en loop meteen de trap op. Als ik voor de deur sta, hoor ik dat ze aan de telefoon is. Het gaat duidelijk over Zayn. Met wie is ze aan het bellen? Ik wacht tot ze heeft opgehangen en loop dan voorzichtig de kamer binnen. Ik tref haar aan op het bed. Ik ga naast haar zitten en wrijf troostend over haar rug. Ze kijkt op en haar ogen zijn rood en betraand. Haar make-up zit overal. ‘’Meid toch,’’ zeg ik geschrokken als ik haar zie. Ze laat zich tegen mij aanvallen en ik sla mijn armen stevig om haar heen. Ik voel mijn schouder nat worden en wrijf troostend over haar rug terwijl ik geruststellende woordjes in haar oor fluister. Als ze eindelijk weer een beetje rustig is, begint ze haar verhaal. ‘’Ik belde mijn moeder om het nieuws te zeggen, zodat ze het niet uit een krant of tijdschrift zou lezen. En mijn vader flipte. Hij werd zo boos en toen zei hij dat hij erg teleurgesteld is in mij en toen hing hij op.’’ Ze begint weer te huilen en geschrokken trek ik haar in mijn armen. Ik had wel verwacht dat haar vader moeilijk zou reageren, maar zo erg? Ik voel de woede in mij opborrelen. Hoe kon hij dit haar aandoen? Ze is gelukkig met Zayn. Dat ziet zelfs een blinde. Ze zijn het perfecte stel. Ze houden zielsveel van elkaar. Hij kent Zayn niet eens, hoe kan hij dan over hem beoordelen? Zayn geeft echt om Sharon, dat ziet iedereen. Ik wieg haar heen en weer tot ze weer wat rustiger is. ‘’Ik ga beneden beginnen met het eten. Denk er maar niet teveel aan, je hebt ons. Wij steunen je door dik en dun.’’ Ik geef haar nog een laatste knuffel, waarna ze me bedankt en ik naar beneden loop. Ik vertel alles aan mijn zusje die ook schrikt. Daarna loop ik naar de keuken en pak ik de benodigdheden voor spaghetti bolognese.
‘’Het was heerlijk,’’ zegt Angela als ze haar laatste hap heeft doorgeslikt. Sharon knikt instemmend en ik bedank ze. Sharon is stil, ik kan zien dat ze ermee zit. Als we alles hebben afgeruimd, zet ik de laptop aan. We hebben afgesproken om te gaan Skypen met de jongens. Ik meld ons aan en meteen beginnen de jongens een gesprek. Vrolijk zwaai ik naar ze en ik sla mijn arm om Sharon heen. ‘’What’s wrong babe,’’ vraagt Zayn bezorgd als hij Sharon ziet. Sharon vertelt haar verhaal snikkend en ik sla mijn armen om haar heen. Ik zie de geschrokken gezichten van de jongens. Ook zie ik dat Zayn zijn vuisten balt, maar Liam kalmeert hem. Niemand weet wat hij of zij moet zeggen. ‘’Sharon je weet toch dat ik je nooit alleen laat met ons kind?’’ vraagt Zayn voor de zekerheid. Sharon knikt wat een glimlach op Zayn’s gezicht veroorzaakt. We kletsen nog een tijdje door over de twitcam, de tourbus en nog meer dingen. Na een paar uur sluiten we af. ‘’Ik ga naar bed,’’ zegt Sharon en ze loopt naar boven. Angela en ik besluiten ook naar bed te gaan en nadat ik mijn tanden heb gepoetst en een shirt van Harry heb aangedaan, stap ik in bed. Bijna meteen val ik in slaap.
Sharon POV
Ik open twitter als ik in bed lig, zoals ik elke avond doe. Ik open mijn mentions en tranen springen in mijn ogen. I hate you for stealing Zayn away from us.
Is dit jouw manier om Zayn aan je te binden, door zwanger te raken van hem zodat hij wel bij je moet blijven? Ziek.
Denk maar niet dat Zayn bij jou blijft hoor, hij heeft wel iets beters te doen dan nu al voor een kind te zorgen.

Huilend leg ik mijn mobiel weg. Ik probeer de opmerkingen uit mijn hoofd te zetten, maar het lukt niet. Straks denkt Zayn echt dat dit mijn manier is om hem bij mij te houden. Straks laat hij mij in de steek als ons kind er is, omdat hij wil genieten van zijn jeugd. Misschien is hij er wel helemaal niet klaar voor. Hij vindt tijdens de tour vast een leuker meisje dat niet zwanger is. Eentje waarmee hij nog gewoon jong kan zijn, geen verplichtingen. Huilend val ik in een onrustige slaap.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    Zooooooooo zielig!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Awh. :(
    Goed geschreven.
    Snel verder babe. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen