What hurts you today, makes you stronger tomorrow

Maandag 4 september 2006


~ Bill Kaulitz

School, dat woord alleen al laat de rillingen over mijn rug lopen. Het doet me denken aan vroeger, toen Tom en ik gepest werden omdat we anders waren. Nu zijn we wereldberoemd. Ik snap niet waarom David ons terug laat gaan naar onze oude scholen. Hier gaan toch alleen maar problemen van komen. Het gaat gewoon hetzelfde worden als vroeger, ik weet het zeker.

Tom en ik melden ons eerst bij de administratie waar we een plattegrond van de school krijgen. Er wordt ons verteld dat we onze rooster en boeken krijgen van onze mentor en dat we laat zijn. Dat laatste wist ik al, denk ik in mezelf. Ik heb me nog nooit zo snel aangekleed als deze morgen. Ik besluit mijn gedachtegang niet uit te spreken, als ik de vrouw van de administratie te vriend wil houden.
Tom loopt voorop naar het lokaal. Hij is degene die nog het beste weet waar alles is. Ik heb alles al diep verdrongen. Voor we het lokaal in gaan houd ik Tom nog even tegen. ‘Twins for ever?’ Tom kijkt me aan en knikt. ‘Twins for ever,’ herhaalt hij me en geeft me een box. We lopen het lokaal in. Zo zelfverzekerd als ik me voel, zo angstig ben ik van binnen.
Onze mentor kijkt ons verbaasd aan en stelt ons voor als ”de nieuwe klasgenoten”. We worden achteraan bij het raam gezet. Voor ons zit een meisje, alleen. Het liefst zou ik me voorstellen, al is het alleen maar om een goede indruk achter te laten. Ik doe het niet. Tom en ik hebben besloten ons afzijdig te houden van de rest om te zorgen dat het niet word zoals eerst. We hebben besloten niet meer over ons heen te laten lopen op school, die tijd hebben we gehad.


Laten jullie veel reacties en kudo`s achter <3
Dan krijgen jullie een virtueel koekje!

Reageer (7)

  • KOEKMONSTER7

    En Tommie is van mij. (baby)

    1 decennium geleden
  • KOEKMONSTER7

    Ik heb een abo genomen lieverd! Je schrijft echt amazing maar dat weet je vast wel. Bill moet zich gewoon voorstellen en dan zijn ze vrienden. Yeaah! Snel verder. (H)

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Stel u voor, Bill! xd

    Snel verder, ik wil ook een koekje!

    <3

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Snel verder!<3

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen