Foto bij Garaa

Nieuwe

Termari pov;

‘Gaara, is alles wel oké? Ik bedoel, je ziet er zo móé uit, met die wallen onder je ogen en al dat haar over- oh, wacht, dat is normaal ook zo.’zeg ik nogal droogjes maar toch nerveus.Garaa staarde me dodelijk aan.
‘Maar het lijkt me toch wel een goed idee als je misschien-’probeer ik m'n zin af te maken.‘Nee.’valt garaa me in de reden.
‘Maar is het niet beter dat-’Weer kan ik m'n zin niet afmaken ,want garaa viel me alweer in de reden met dat belachelijke antwoord. ‘Nee.’zegt hij weer emotiloos.
‘Misschien kun je-’vraag ik hem. ‘Nee.’ antwoord hij alweer.
‘Zeg, Gaara, kun je nu eindelijk eens over je midgetgolf obsessie heen komen?’vraag ik hem nerveus.
‘Als je dat nog één keer zegt verspreid ik hel en verdoemenis over termari.’zegt hij kwaad.Ik kijk hem geschokt aan en kijk naar kankurou om hulp.Kankurou’s linkerwenkbrauw trok lichtjes toen hij Gaara’s bedenkelijke gezicht zag. ‘Je bent dat toch niet echt van plan, hè?’vraag hij hem kalm. Stilte. ‘Toch?’vraagt kankuro nu wat nerveuzer.
Gaara staarde op zijn beurt hem aan. ‘Duh. natuurlijk niet.’zegt hij droogjes.
‘Gelukkig…’ mompel ik droogjes en ik wiste wat onzichtbaar zweet van haar voorhoofd.
Met een emotieloze uitdrukking op zijn gezicht probeerde Gaara opnieuw de bal in het gat te krijgen, wat, zoals meestal, heel succesvol mislukte.'Alweer mislukt,je suckt wel heel erg hé garaa'zegt kankurou kalm.Garaa draait zih kwaad om en stuur z'n zand op kankurou af die het op een lopen zet.'Ehe ..he ..he'zeg ik nerveus,garaa kijkt me kwaad aan en seint me om stil te zijn,hij concentret zich en scoort een hole-in-one.' JEEEEEEJ YES WE DID IT,HET LUKTE'gilt hij op een niet-garaa achtige maar meer dora-achtige toon.Ik kijk hem droog aan en begin mee te zingen.' JA HET LUKT ,HET LUKTE ,HET LUKTE OEH YEAH,WE GINGEN OVER DE BAAN ,ZO IN HET GAT ..JA HET LUKT HET LUKTE HET LUKTE OEH YEAH.'zingen we.Als kankurou de kamer komt binnegelopen flikkert hij achteruit en valt hij van de trap ,ik hoor hem nog hard kreunen ' OHMYGOOOSH'schreeuwde hij.

Reageer (5)

  • DesxTiny

    *Zingt luid mee* GE-NI-AAL!

    1 decennium geleden
  • Pippurd

    XDDDDD

    1 decennium geleden
  • Pendulum

    xd

    Gaaaraaaa <3

    1 decennium geleden
  • ankaietje

    whahahah .. ik moet nu nog harder lagge

    1 decennium geleden
  • animevampire

    GAARAGAARAGAARAGAARAGAARAGAARAGAARAGAARAGAARA

    OMG GAARA IS ZO KAWAII
    sorry moest ff meetjewa ik doe het nog eensxD

    :9~:9~:9~:9~:9~:9~:9~:9~:9~:9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen