Foto bij Interview Bravo

Funny

Heya guys ^-^

Geen geleuter, maar gewoon direct naar de core business van dit logje: het interview van Tokio Hotel in de BRAVO!

Tokio Hotel - Ons nieuwe leven!

Tokio Hotel reloaded! In dit BRAVO-interview bespreken ze hun look, hun vriendschap met andere sterren en...de liefde!

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Tokio Hotel! Op 2 oktober verschijnt eindelijk het nieuwe album "HUMANOID" en op 18 september komt de daaraan gekoppelde single "Automatisch" uit. Toch blijkt tijdens het BRAVO-interview met Bill (19), Tom (19), Gustav (20) en Georg (22) dat niet alleen de sound van de band vernieuwd is. Hoe de jongens zijn veranderd en wie van hen op dit moment verliefd is, lees je hier....

BRAVO: Bill, inmiddels ben jij daadwerkelijk een 'grote' ster...

Bill: Dat klopt, ik ben nu 1 meter 90, twee centimeter groter dan Tom (lacht).

Aha, dus dat is de reden waarom Bill lion-kapsel af is. Zijn prachtige haar werd gewoon door de gemiddelde deurpost geruïneerd xD

BRAVO: Wat vind je van jullie comeback?

Bill: Eerlijkgezegd zouden we het geen comeback noemen, we hebben immers de hele tijd gewerkt, zijn gewoon doorgegaan. We hopen natuurlijk wel dat de fans onze nieuwe songs leuk vinden!

BRAVO: Tom, je hebt je dreadlocks gedag gezegd. Vond je dat jammer?

Bill: Oh, hij vond het verschrikkelijk!

Tom: Nee, dat is niet waar!

Bill: Kom op joh, je vond het best spannend. Tom wilde geen dreadlocks meer, maar het duurde lang voordat hij daadwerkelijk de stap daartoe durfde te zetten. Het was geen makkelijke keuze voor hem. Bovendien heb ik 'm ervan overtuigd dat hij zijn haren een ander moet geven.

BRAVO: Bill heeft dreadlocks, Gustav een nieuwe bril...het lijkt erop dat alleen Georg geen spat veranderd is. Klopt dat?

Tom: (lacht) De volgende keer laat hij zich een nieuw kapsel voor zijn schaamhaar aanmeten!

Georg: Yep, dat doe ik zeker. Dan maak er vlammetjes van! (lacht)

BRAVO: Ook in de States zijn jullie inmiddels sterren. Zijn jullie ook bevriend met celebrities uit de States?

Bill: We hebben Jay-Z leren kennen, dat was echt cool. We hebben een gezellige avond met hem in LA gehad. Toen hebben we samen wat gegeten en gedronken. Er hing een ontspannen sfeer, ja.

BRAVO: En Miley Cyrus?

Bill: Zij is super! We hebben haar leren kennen tijdens de Video Music Awards. Ze is echt een wervelwind. Zelfs als je moe bent, zorgt zij ervoor dat je je weer vol energie voelt.

BRAVO: Tom, jij had laatst een paar dates met Chantelle van Flipsyde. Hebben jullie nu wat met elkaar?

Tom: Ze is een erg leuke meid, maar daar blijft het bij. Ik ben gewoon niet het type dat veel tijd aan relaties wilt verspillen.

BRAVO: Is er toevallig een van jullie wel verliefd?

Georg: Ik heb een vriendin. We zijn een half jaartje samen. Ze is niet bekend en dat wil ze ook niet zijn. Toen we een keer in Magdeburg uitgingen ben ik haar tegen het lijf gelopen - en tsja, wat kan zeggen? Het lijkt de ware te zijn. De andere Jungs vinden haar ook erg aardig...

Translation in English: Download bravo_36_english.doc

---

Kort samengevat: de twins zijn nog steeds ontzettend lang (nou ja, het scheelt een centimeter of tien met ondergetekende...), Tom liet zich door Bill overtuigen om zijn haar zwart te verven, Gustav heeft als vanouds niks gezegd en Georg heeft een vriendin :) . O ja, en voor het volgende album laat Georg zijn schaamhaar in een vlam scheren.

Daar houden we je aan, boy! :P

Reageer (1)

  • VampireMouse

    whaha is dit ook seriues allemaal waar xD????
    geweldig XD
    en dn leuk voor georg :P (beide dingen xD:P:P)
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen