Foto bij 064

ik begin dit verhaal steeds stommer te vinden x) maarja :P

Rebecca POV
Ik wil Sharon wakker maken voor het ontbijt, maar ik schrik als ik haar zie. Ik zie aan haar dat ze gehuild heeft. Ze heeft haar mobiel naast zich liggen en voorzichtig pak ik hem. Ik weet dat dit eigenlijk niet kan, maar ik moet weten wat haar zo van streek heeft gemaakt. Ik zie dat twitter is geopend bij haar mentions. Mijn mond valt steeds verder open. Waar denken die meiden mee bezig te zijn? Sharon heeft ook gevoelens. Ik voel de woede in me opborrelen en pak mijn eigen mobiel.
Some people are so unbelievably mean. She has feelings too, you know. Voor ik me kan bedenken, druk ik op zend. Ik doe mijn mobiel weer weg en schud Sharon wakker. Als ze haar ogen heeft geopend, trek ik haar in een dikke knuffel. ‘’Ik heb je mentions gelezen. Sorry, ik weet dat het niet netjes is. Maar je ziet er niet uit. Ik zie aan je dat je hebt gehuild en dat doet me pijn. Sorry dat ik je privacy heb genegeerd, maar ik wil er voor je zijn, je steunen. Trek je alsjeblieft niets van die berichtjes aan! Beloof me dat. Ze zijn gewoon jaloers dat jij zo’n leuk vriendje hebt. Je gelooft ze toch niet? Je gelooft toch niet dat Zayn je ooit in de steek zal laten?’’ Zwijgend kijkt ze me aan, in haar ogen zie ik dat ze het wel degelijk gelooft. ‘’Dat moet je niet geloven. Zo is Zayn niet. Zayn houdt zielsveel van jou. Hij zal je nooit in de steek laten.’’ Dankbaar kijkt ze me aan en ik trek haar in een knuffel. ‘’Kom je beneden voor het ontbijt,’’ vraag ik en als ze knikt loop ik weer naar beneden. ‘’Sommige mensen zijn zo zielig hè,’’ zucht ik als ik beneden kom. Ik praat Angela bij en ze is het roerend met me eens. Zayn zal haar nooit dumpen voor iemand anders.
Ik besluit dat het zo niet langer kan. Sharon zit de hele dag al op de bank. Ze zegt bijna niks en kijkt alleen maar voor zich uit. Ik pak mijn telefoon en zoek Zayn’s nummer. Hij pakt bijna meteen op. ‘’Sharon is gebroken. Ze krijgt allemaal haat op twitter. Mensen beweren dat je haar in de steek zal laten. Ze gelooft ze en is nu helemaal gebroken. Ze heeft de hele dag nog bijna niets gezegd en ze kijkt alleen maar zwijgend voor zich uit.’’ ‘’Fuck. Waarom ben ik er nu niet voor haar?’’ De tranen klinken in zijn stem. ‘’Ik vind het zo zielig, maar ik weet echt niet wat ik voor kan doen. Ik heb haar al zo vaak gezegd dat jij haar niet in de steek zal laten, maar ze wil me gewoon niet geloven. Ik kan dit niet aanzien.’’ ‘’Morgen hebben we geen optreden. Ik kom naar huis toe.’’ ‘’Lukt dat allemaal wel?’’ ‘’Het moet wel.’’ Ik glimlach om zijn vastberadenheid. Hij houdt echt van haar. ‘’Bedankt.’’ ‘’Geen probleem. Bedankt dat je me hebt gebeld.’’ ‘’Geen probleem.’’ We spreken alles voor morgen af en dan hang ik op.
‘’Vanavond gaan wij eens even een lekker meidenavondje houden,’’ zeg ik als ik binnenkom. ‘’Even je gedachtes ergens anders,’’ zeg ik tegen Sharon. Dankbaar kijkt ze me aan. Ik loop de keuken in, gevolgd door Angela. Ik pak wat schalen waar we chips en popcorn indoen. Angela schenkt drie glazen cola in en we lopen weer naar de woonkamer. Sharon zit al op de bank en als Angela en ik alles hebben neergezet, gaan we beide aan één kant van haar zitten. De dvd zit er al in en ik druk op play.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    Wat is Zayn toch een cutiee!!!!!!!!!!(H)
    Snel verder!!!!!!!!!!!(Y)

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Awh. Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen