Foto bij Deel 021

'Vrijdag 13September'

“Een hele diepe zucht verlaat mijn mond, maandag moet ik weer naar school. Ik zeg je nu al dat ik Tom ga ontwijken! Jayden kijkt verbaast op, je moet hem juist aandacht geven en je niet anders gaan gedragen. Alweer verlaat een zucht mijn mond, ik kan dit gewoon niet! Ik ben helemaal gek van Tom, en hij ook van mijn. En nu heb ik alles verpest, ik geef mezelf een zachte tik op mijn hoofd. Voorzichtig pak ik mijn mobiel uit mijn tas en begin te twijfelen of ik Tom een sms moet sturen, ik besluit het toch maar even te doen. ‘Ik voel me eigen erg schuldig tegen over hem, hij heeft zijn best gedaan voor mijn en dan flik ik dit! Tom.. Ik wil even sorry zeggen over hoe ik me gedragen heb, ik ben erg stom geweest. X Charlene. Zuchtend druk ik op verzenden, nu is het afwachten of hij mijn wat terug ga sturen. Hopeloos kijk ik Jayden haar kant op, als snel word de kamer met een bekend melodietje gevuld.

Snel pak ik mijn telefoon op en begin langzaam te lezen, Charlene, ik vond het heel fijn met jou! Het maakt mijn niet uit hoe je hebt gedragen, ik hou van jou! Mijn de laatste woorden blijf ik even hangen, hij houdt van mijn!Ik voel mezelf al een stukke vrolijker, de laatste woorden van het sms’je heeft me een goed gevoel gegeven. Nu weet ik het zeker Tom is helemaal gek op mijn, en ik op hem! Nu moet ik mezelf gaan bewijzen , nu doe ik echt geen rare dingen meer. Al snel begin ik weer een sms’je naar Tom te sturen, wat een lieve woorden! Ik ben erg verlegen tegen over jou, daarom gedraag ik me zo. Ik wil nog eens afspreken. X Char. Snel druk ik op verzenden, een kleine glimlach siert mijn mond. “Ik heb het gedaan, zonder iets doms te gaan vertellen!

Jayden zet een glimlach op en geeft me al snel een schouderklopje, ik ben trots op je! Ik geef mijn beste vriendin een dikke knuffel, nu zijn we allebei hele gelukkige meisjes, ik hoop dat het een serieuze relatie met Tom word! Al snel krijg ik een sms’je terug en begin hem langzaam te lezen. “Ik kom je morgen halen voor iets leuks te doen! “Een grote glimlach siert mijn mond, ik heb alweer een afspraakje met Tom. Nu ga ik het niet verpesten, ik ga mezelf bewijzen tegen over hem! Kijk ik heb verhalen over Tom gehoord, maar daar heb ik niet naar geluisterd. Kijk hoe lief hij is, vast en zeker gaat hij helemaal voor mijn. Hij zal mijn nooit laten stikken voor een ander meisje dat weet ik gewoon zeker! Een kleine zucht verlaat mijn mond. Jayden is super gelukkig samen met Bill, ik ben heel erg blij voor haar. Jayden en ik besluiten samen een film te kijken, het word een komedie.

Reageer (2)

  • RinKagamine

    goed zo Charlene brave meid! x)
    Tommie is zooo een schatje x) Oke moest ff x)
    verder! (K)

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Ik ben zo trots op haar, ze heeft dan toch maar de stap gezet!xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen