Foto bij 0.01

Lena POV
Geschreven door Dekrota

Ik zat op een bankje met een paardenbloem in mijn handen te kijken hoe de zon langzaam van plek veranderde. Tot ik plotseling schrok van twee handen die mijn schouders vastpakte.
Ik zag hoe Arriana over het bankje sprong en naast me terecht kwam.
'Had ik je toch mooi te pakken', ze lachte vrolijk: 'Je schrok je dood geef maar toe'.' Natuurlijk schrik ik me dood als opeens twee handen in m'n schouders knijpen'. Ik gaf haar een stomp op haar schouder'.Áauw'.'Dat krijg je er van'. Ik stak m'n tong naar haar uit.
'Hey vandaag is er een goot feest op het plein, heb je zin om daar naartoe te gaan'. ' Je weet dat het woord feest al te gek is dus ja natuurlijk ga ik mee'. De laatste keer toen we samen naar een feest gingen belande ik met me kont in de kwakamole. Maar ik kan er nu wel om lachen.
Het was ook vreselijk maf. Oke laten we naar huis gaan om ons om te kleden'. Kan ik anders iets van jouw lenen ?'.'' Ja waarom niet zolang je mij maar het sexy zwarte topje laat dragen'.
We liepen naar mijn huis'. ' Mam ik ben thuis' . ' En Arriana is er ook'. hey meiden hebben jullie zin en pannenkoeken'. Ik keek m'n vriendin aan en die knikte hevig. 'Ja lekker mam'. We schoven aan tafel en kregen alle twee een bord met een mega pannenkoek voor onze neus. 'Bedankt '.
Ik stopte een hap in me mond maar bedacht dat ik nog iets moet vragen. ' Mam is het goed als ik naar dat feest ga'. Zolang je voor 10ne thuis bent is het goed'''.
En oppast voor vreemden'.
Ja mam we gaan met zijn tween dus we letten wel op elkaar'.
Arriana en ik aten alletwee 3 pannenkoeken en gingen daarna naar boven om onse kleren, make up te doen. Ik duwde arriana op he bed en ging er zelf naast zitten.
Laten we steeds onse setjes showen. De één naar de andere rare kleding kwam. Uiteindelijk had ze een paars topje met een spijkerbroek waarvan er nep scheurenin zaten leuken schoenen met hakken en een zwarte hesje'.
Ik was er al snel uit ik pakte me zilvere sexy jurkje in plaats van het topje deze zal vast meer indruk maken zei ik tegen haar. Ik besloot er wel nog een leging onder te dragen en mijn zwarte paar laarzen. We deden elkaars make up en waren klaar voor het feest ik gaf me moeder een kus en loop deur uit. Op naar het feest misschien zijn er nog leuke jongens.

Reageer (4)

  • Wolfclaw

    Leuk.

    1 decennium geleden
  • xeeevyx

    mooooooooooooooi

    1 decennium geleden
  • Talents01

    Het is een goed begin voor een verhaal. Ga zo verder.

    Tipje: De spelling is nog niet optimaal. En de gesprekken ook niet. Kijk eens in een boek hoe die gesprekken lopen. Daar leer je van!

    1 decennium geleden
  • cookie00

    Dat plaatje heb ik ook
    Leuk begin maar nu ga ik verder lezen(typing)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen