Foto bij Deel 022

Deel 22 !

‘Vrijdag 13September’

“Opeens schrik ik als de deur opengaat mijn hart gaat als een gek tekeer. Pff mam, je moet mijn niet meer zo laten schrikken! Ik dacht even dat er ingebroken werd, me moeder zet een glimlach op en schudt haar hoofd even. De film is afgelopen en Jayden besluit dan maar naar huis te gaan, want het is al Half11. Samen loop ik met Jayden naar de deur en neem afscheid van haar, het komt allemaal goed meis! Ik knik en geef haar nog een kleine kus op haar wang, en zie hoe ze vertrekt. Een kleine zucht verlaat mijn mond en sluit de deur achter me. Ik ben verplan naar bed te gaan, want ik heb niet zoveel zin om er nachtwerk van te maken! Ik slof naar boven en trek al snel mijn pyjama aan en kruip lekker diep onder de dekens, al snel val ik in een diepe slaap.

‘Zaterdag 14September’

‘Ik open langzaam mijn ogen en kijk recht in de zonnen stralen, even knipper ik met mijn ogen en rek me dan uit. Ik heb heerlijk geslapen. Het is nu weekend, en ik mag alweer bijna naar school. Bij het woord school laat ik een diepe zucht uit mijn mond verdwijnen. Opeens schrik ik van de deurbel, al snel ren ik in mijn pyjama en open langzaam de deur. Eenmaal open gedaan sta ik oog in oog met Tom. Oh god! Helemaal vergeten ik had een afspraak met Tom, ik wenk Tom een glimlach toe en al snel neemt hij plaats op de bank. ‘Als een klein kind ren ik naar boven en begin mezelf op te frissen, hoe kan ik dit nou vergeten zijn! Snel pak ik een zwarte tregging en een panterprint shirt, snel stop ik mijn voeten in mijn zwarte Uggs. Ik ren snel naar de badkamer en maak mijn haar in orde en doe nog snel wat make up op. Uiteindelijk ben ik een beetje buiten adem van al dat gehaast, even haal ik diep adem en blaas de lucht langzaam uit. Een al snel loop ik langzaam de trap af, snel loop ik de keuken in en werk een droge boterham naar binnen. “Ook neem ik nog snel een slok melk uit het pak en loop dan richting Tom.

“Ik geef hem een onzeker een kleine kus op zijn wang en glimlach dan even. Tom krijgt een klein blosje op ze wangen, maar dat is dus echt schattig! Meteen plof ik naast hem op de bank en begin hem aan te kijken, wat gaan we doen vraag ik met een kinderlijk stemmetje. Tom zet een grijns op zijn gezicht, dat blijft een verassing! Ik trek meteen een pruillipje en kijk hem zielig aan, lachend schudt Tom zijn hoofd, als ik mij jas aan heb getrokken, vertrekken we naar Tom zijn auto. “Er gieren zenuwen door mijn lijf, wat is hij verplan? We rijden nu al een paar uur, ik word erg nieuwsgierig, affetoe probeer ik wat borden te lezen langs de snelweg. “Uiteindelijk neemt Tom een afslag en rijdt hij naar een grote parkeerplaats, nog steeds weet ik niet waar we zijn! Ik doe langzaam de deur open en sta oog in oog met het bord ZOO, hmm dat is best wel leuk! Samen met Tom loop ik naar de ingang en hij betaald de kaartjes, samen lopen we naar binnen en worden aangehouden door de fotograaf voor een foto.

Reageer (5)

  • ernie1

    leuk de zoo

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Hihih de zoo, zo schattig van Tom! xxx Deze storie blijf ik dus wel lezen hé!;)

    1 decennium geleden
  • leintje

    snel verder

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    ze heeft zo veel geluk he x)
    snel verder jij!

    1 decennium geleden
  • xKaulitz18x

    super leuk
    snel verder gaan
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen