Foto bij 3, April Clearway.

I wish you all the love in the world. But most of all I wish I can give it to you.
Normal

Jordan trok me mee de klas uit. "Wat doe je?" Ze reageerde niet op mijn vraag en liep gewoon door. Voor het grote mededelingenbord bleef ze staan. "Ik zag ze dit net ophangen toen ik me moest melden, kijken!" Ze wees naar het groene papier. Aandachtig begon ik te lezen.
Willen de onderstaande leerlingen zich melden om 16.00 uur in het muzieklokaal,
April Clearway
Miley Delano
Taylor Delano
Niall Horan
Zayn Malik
Liam Payne
Harry Styles
Louis Tomlinson

"Je zit er in!" Jordan stond naast me te springen van blijdschap. "Maar als ik jou was zou ik maar gaan rennen, want anders ben je te laat." Ik keek naar de klok en zag dat het nog vijf minuten was. Snel gaf ik Jordan een knuffel en liep richting het muzieklokaal. Ik liep het lokaal binnen en zag dat iedereen er al was, dus ging ik snel zitten. Ik herkende de 5 jongens en het meisje. De andere jongen kwam me niet bekend voor. Natuurlijk herkende ik ook mevrouw Collins. "Als jullie nu eens beginnen met elkaar te leren kennen, dan ben ik zo terug", zei ze toen ze zag dat dit iedereen was.
"Ik ben Liam Payne en dit zijn mijn vrienden Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan en Zayn Malik." Ik keek de jongens één voor één aan. Ze hadden allemaal iets wat hen schattig maakte, maar degene die sprak en zich voorstelde als Liam had iets wat niet te beschrijven viel. "Ik ben Miley en dit is mijn broer Taylor, hij zat vorig jaar ook al bij de band." Toen ze dat zei, vielen de gelijkenissen tussen hun twee pas echt op. Ze hadden allebei zwart haar en felblauwe ogen. "Ik ben April Clearway", zei ik toen iedereen me afwachtend aanzat te kijken. "Ik ken jou, jij bent dat meisje dat op de eerste schooldag al gelijk straf had", zei Taylor. "Uhm, ja, was geen goed begin", antwoordde ik lachend. "Achja, weet je wel gelijk hoe het is", antwoordde de jongen, waarvan ik dacht dat hij Niall heette lachend. Iedereen lachte vrolijk mee, waardoor ik het idee kreeg dat dit wel eens een hele leuke groep kon worden.

Reageer (1)

  • Aves

    Hmm.. Ik weet niets nuttigs te melden..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen