Foto bij Deel 023

[Sorry dat hij wat aan de korte kant is!]

‘Zaterdag 14September’

“Al snel is de foto genomen en krijgen we een kaartje om aan het einde van de dag de foto op te kunnen halen, het voelt fijn om samen met Tom te zijn! We kijken even op de plattegrond en bedenken waar we heen zouden gaan, al snel komen we terecht bij de vleermuizen. ‘Ik heb een grote hekel aan die beestjes, voorzichtig loop ik achter Tom aan. We komen in een donkere grot aan, heel affetoe hoor je wat boven je hoofd, ik voel zoveel angst door mijn lichaam gieren. “Uit het niets pak ik Tom zijn hand vast en knijp er zachtjes in, hij blijft nog even in de koude donkere grond staan. Eindelijk komen we buiten aan, en een zucht verlaat mijn mond, ik had het gevoel dat er zo beest op mijn hoofd zat! “Bij die gedachten krijg ik overal kippenvel, ik ga veel liever naar de tijgers hoor! Tom zet een grote grijns op zijn gezicht en schudt lachend zijn gezicht. “We vertrekken dan richting de tijgers en ik kijk mijn ogen uit, ik ben helemaal gek van die beesten! Ik kan er wel uren naar kijken, snel pak ik mijn mobiel en maak een foto van een tijger. ‘Opeens schrik ik als ik Tom nergens meer zie staan, waar is hij?! Zuchtend plof ik op een bankje en wacht maar even af of hij hier terug komt.

“Al snel siert een glimlach mijn mond als ik Tom terug zie komen, je moet me niet meer laten schrikken hoor! Tom glimlacht dan even en geeft een tasje aan mijn, snel kijk ik hem verbaast aan en pak het langzaam aan.’ Toch ben ik nieuwsgierig, ik stop mijn hoofd in het tasje en zie een knuffeltje van een tijger zitten. Ik zet een grote glimlach op mijn gezicht en al snel geef ik Tom een klein kusje op zijn wang, en ik bedank hem met een verlegen toon. “Voorzichtig pakt Tom mijn hand vast en lopen we verder de dierentuin in, al snel sta ik oog in oog met een grote gorilla. Even schiet ik in de lach en zet een onschuldig gezicht op, en kijk Tom aan. Weet je, die gorilla lijkt echt op jou! Tom schudt lachend ze hoofd en wijst dan meteen naar een klein gorilla aapje, die lijkt erg veel op jou hoor. Meteen begin ik de lachen en maak ook nog even snel een foto van de gorilla’s.

“Na uren in de dierentuin gelopen te hebben, beslissen we maar even een pauze te nemen. Mijn buik begint als een gek te knorren, bij een terras aangekomen laat ik mezelf op de stoel zakken.’Ook Tom laat zich op een stoel zakken en bekijkt de menukaart aandachtig. Moet je hem nou eens zien, zijn tong hangt een stukje uit zijn mond en hij denkt diep na. Hoe schattig is dat?? Al snel heeft Tom een beslissing genomen en loopt naar binnen. “Even zet ik mijn gedachten op nul en probeer nergens meer aan te denken, ik ga nu helemaal voor Tom! Niets of niemand kan mijn nog tegen houden, opeens word ik uit mijn gedachten gehaald van de lucht van vers gebakken patat. “Ik grijns even en begin al snel te eten, ook Tom begint te eten. Hij maakt zijn blikje Redbull open en gooit het in een keer achterover, al snel ontsnapt er een boer uit zijn mond. ‘Ik schudt lachend mijn hoofd en drink mijn Redbull langzaam op.

Reageer (4)

  • XhumAnLIENx

    Aaaah, ik wil Tommie knijpen!! Hij is so Cutee!!

    1 decennium geleden
  • leintje

    snel verder

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    aawh tom is een schatje (H) ik vind tijgers ook super mooie beesten (lol)

    1 decennium geleden
  • ernie1

    hihi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen