Foto bij 010.

Pov. Louis Tomlinson
But you’ll always be mine.’ zeg ik en geef Harry een knuffel. Ik hoor hem zuchten. ‘Wat is er?’ vraag ik bezorgd. ‘Kijk, Lou. Houd je van me als vriend of houd je écht van me?’ vraagt Harry en hij kijkt naar de grond. ‘Pumpkin, kijk me aan.’ zeg ik en ik til zijn gezicht op, zodat hij me aankijkt. ‘I love you in both ways, Hazza.’ zeg ik en strijk met m’n vingers over zijn wang. Een bescheiden glimlachje siert zijn volmaakte lippen.

Pov. Harry Styles
Ik tover een bescheiden glimlach op m’n mond om Louis gerust te stellen. Ik zucht opgelucht. ‘Wat is er nou weer?’ vraagt Louis en hij kijkt me bezorgd aan. ‘Nu niets meer. Ik liep gewoon al dagen rond met die vraag en nu is het er eindelijk uit.’ ‘Oké, ik dacht dat er nog iets mis was.’ zegt Louis met een glimlach op zijn gezicht. ‘I love you, boobear.’ fluister ik. ‘I love you too, pumpkin.’ zegt Louis en trekt me in een knuffel. Ik hoor iemand aan komen lopen, maar schenk er geen aandacht aan. ‘Oeh, de bromance bloeit weer op.’ hoor ik Liam lachend zeggen. Over Louis’ schouder steek ik m’n middelvinger naar hem op. ‘Fuck you.’ gebaar ik met mijn lippen naar Liam.

Pov. Alyssa Verbruggen
Luid lachend hoor ik iemand de trap opkomen. Ik steek m’n hoofd uit de deuropening van m’n kamer en zie dat het Liam is. ‘Wat is er?’ vraag ik verbaasd. ‘Oow, ik liep zo naar beneden en Harry en Louis stonden te knuffelen…’ ‘Aawh, wat schattig.’ onderbreek ik hem. Liam kijkt me boos aan. ‘Sorry, ga maar verder.’ ‘Dus… Hun stonden dus zo te knuffelen en ik zei dus ‘Oeh, de bromance bloeit weer op.’. En toen stak Harry z’n middelvinger naar me op en gebaarde ‘Fuck you.’ met z’n lippen. En dat vond ik gewoon grappig.’ ‘Zelflol dus…?’ vraag ik droogjes. ‘Ja, daar komt het eigenlijk wel op neer.’ zegt hij. ‘Oké…’ zeg ik en kijk hem met een wtf-blik aan.

Reageer (3)

  • xRedbull

    Lovely!(H)

    1 decennium geleden
  • BiebersDick

    woooow je schrijft echt super snel snel en snel verder !
    ik heb abbo op je verhaal :)

    1 decennium geleden
  • Rakish

    haha lolzz
    snel verderzz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen