Zijn ogen volgden de auto tot deze weer de hoek om reed. Zijn handen had hij onder tussen in zijn broekzakken gepropt en met een brede glimlach op zijn gezicht wandelde hij het gebouw in. Hij viste zijn paspoort uit zijn achterzak samen met zijn pasje, deze liet hij aan de mannen van de security zien voor hij verder wandelde. Links, rechts, rechts, nog twee keer links. Het geluid werd, met elke stap die hij zette, luider waardoor er een glimlach op zijn gezicht verscheen.
      “Louis!” de deuren, waar hij net door gewandeld was, waren nog niet gesloten of Harry keek hem al met een brede glimlach aan. Zonder enige moeite sprong de krullenbol van het podium af om daarna zijn armen rond Louis heen te slagen. “Hoe was het?”
      “Hoe was het waar?” Zayn had zich op de rand van het podium gezet en keek Harry en Louis vragend aan. “Waar ben je naar toe geweest? Je was ineens weg” zonder dat Zayn het door had hield hij zijn hoofd schuin waardoor Louis even moest grinniken.
      “Bij Olivia, ze was helemaal vergeten dat we vandaag hier gaan optreden” zonder enige moeite sprong hij op het podium. “Niall, ik moet zeggen dat je actie geslaagd is” met een glimlach op zij gezicht sloeg hij even op de schouder van de Ierse jongen. Deze keek hem verbaasd aan. “Je bloemen” verduidelijkte Louis toen hij Nialls verbaasde blik zag. “Ze staan overal in de woonkamer, je kan er gewoon niet naast kijken”
      “Zijn bloemen?” Zayn trok zijn wenkbrauw op. “Welke bloemen?”
      “Niall heeft Olivia over laden met bloemen, echt je had het moeten zien. De hele woonkamer staat vol, zoals ik al zei je kan er niet naast kijken. Maar echt goed gedaan, ik denk dat je haar gedachten nu zeker niet meer verlaat. Hoe ben je eigenlijk op het idee gekomen om die bloemen op te sturen?”
      “Liam” was Nialls simpele antwoord en hij wees naar Liam die weer aan het smsen was. Het was ongelofelijk schattig, Liam en Danielle waren onder tussen al anderhalf jaar samen maar nog steeds smoorverliefd. “Liam!” verbaasd keek de jongen van zijn gsm op. “Je plan werkt”
      “Welk plan?”
      “De bloemen” zodra de woorden uit Nialls mond waren verscheen er een glimlach op Liams gezicht.
      “Ik heb toch gezegd dat het zou werken. Hoe weet je het eigenlijk? Heeft ze je gesmst?” een frons verscheen in Liams voorhoofd. Hij kende Olivia dan niet zo goed maar dat leek hem niets voor haar om te doen. Hij had niet gedacht dat ze naar Niall zou smsen dat ze ongelofelijk blij was met de bloemen, een klein bedankje. Ja, dat wel. Maar niet dat ze overdondert door was ofzo.
      “Louis,” was Nialls simpele antwoord, “hij is naar Olivia geweest”
      “En? Wat was haar reactie?” Liam stopte zijn gsm weer in zijn broekzak en keek Louis afwachtend aan. “Wel?”
      “Ze krijgt Niall echt niet uit haar hoofd, daar ben ik zeker van. Ik weet alleen niet of ze dat wel zo leuk vind” verbaasd keek Liam Louis aan. “Wel, het is niet dat ze het niet leuk vind om aan Niall te denken. Het is eerder het punt dat ze niet weet wat ze moet doen. Ze wil hem ongelofelijk graag terug maar ze weet dat het beter is om dat pas na de tour te doen, snap je? Ze is helemaal in tweestrijd met zichzelf” Niall beet op zijn onderlip. Was het dan wel goed wat hij deed? Hij wilde niet dat hij het haar moeilijk maakte, maar langs de andere kant was het wel goed dat hij haar deed twijfellen. Anders zou hij nog vier maanden moeten wachten voor hij haar weer zijn vriendinnetje kon noemen, voor hij haar weer kon kussen. Een spontane glimlach verscheen op zijn gezicht toen hij terug dacht aan enkele weken eerder. Hij kon zich het moment nog exact voor zijn ogen halen. Haar ogen die in die van hem bleven kijken toen ze in zijn armen lag. Ze had het zelfs niet door toen hij voorover boog en zijn lippen op de hare drukten. Hij kon zich het gevoel nog perfect herinneren toen hij eindelijk zijn lippen weer op de hare drukten.
      “Dude, ga alsjeblieft niet kwijlen” Harry’s lach galmde door de concerthal heen waardoor Niall op keek. “Aan wat was je aan het denken?”
      “Moet je dat nog vragen” Zayn schudde zijn hoofd. “Als Niall zo voor zich uit staart weet je toch waar onze Furby aan denkt?”
      “Furby?” een verbaasde James klom het podium op, al snel gevolgd door Carlos, Logan en Kendall. “Wie is dat nu weer?”
      “Niall natuurlijk, wie anders?” Zayn glimlachte even waarna hij recht stond om de jongens één voor één te begroeten. “Hoe gaat het met jullie?”
      “Goed, goed. Vandaag komen Louis’ zusjes, toch?” Louis knikte. “Komt Olivia mee? Want ik weet dat ze zo’n goede band heeft met je zusjes, trouwens het is niet dat ze ver moet reizen”
      “Nee, ze moet werken vanavond. Ze wilde wel komen maar aangezien ze naar onze concerten is geweest , sommige van haar collega’s deze avond komen kijken en er anders te weinig personeel is gaat ze werken”
      “Waar werkte ze dan?”
      “Een bar bij ons in het dorp” Kendall knikte. Als hij eerlijk moest zou hij het leuker gevonden hebben als Olivia zou komen, dan zou hij haar nog eens kunnen zien. Niet dat het iets zou uit maken, hij zou nooit een kans maken bij haar zolang Niall in haar leven was.
      “Niall?” Liam zette zich naast de blonde Ier neer op de grond. “Misschien moet je Olivia smsen?” verbaasd keek de blonde Ier op.
      “Wat zou ik moeten sturen?”
      “Wel, vraag haar of ze de bloemen mooi vind. De bloemen alleen zijn oké, maar je moet haar ook laten zien dat je geïnteresseerd bent in wat zij vindt en je kunt moeilijk de hele tijd bloemen blijven sturen” Niall grinnikte, daar het Liam gelijk in. Zonder enige aarzeling viste hij zijn gsm uit zijn broekzak. Zijn vingers gleden over de toetsen heen en niet veel later was het berichtje verstuurd.

Ik heb vakantie, ik heb vakantie, ik heb vakantie ^^ Sorry, dat moest even (; Oh ja, ik vertrek vrijdag (nadat ik mijn rapport gehaald heb) naar zee tem zondag. Maar ik zal vrijdagochtend dus nog 't deeltje online zetten en zondag nog proberen, sorry als het dan iets te laat zou aan komen ):
Hopelijk genieten jullie evenveel van de zon als ik aan het doen ben. Serieus, ik begin al een mooi kleurtje te krijgen (:
Wat ik ook nog wil zeggen is dat ik waarschijnlijk binnen kort 'Mr. Bright Eyes' online ga zetten (: Ik ben 'deel' 19 aan het schrijven (ik heb nog niet veel kunnen schrijven aangezien ik veel schoolwerk had, maar nu ga ik veel proberen te schrijven (; ). Thought to let you know (:
Oh ja! Ik hou echt van jullie <3 You guys are awesome!

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Geweldig ze :)

    6 jaar geleden
  • Kelso

    WOO IK HEB OOK VAKANTIE :'DDDDDD

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Dit verhaal is echt fantastisch
    snel verder xx

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    loveee it. (:

    1 decennium geleden
  • Unusual

    God, mag die Kendall alsjeblieft snel uit het leven van Olivia en de jongens. Wat vind ik die jongen toch vervelend x'D Olivia, dump hem keihard zodat ie nooit meer aan je kan denken^^
    Ik vind dit soort stukjes altijd zo leuk. Helemaal geschreven vanuit de jongens. Het geeft een heel goed beeld wie ze zijn in dit verhaal.
    Niet eerlijk dat jij al vakantie hebt. Ik moet nog vet lang wachten ... ):

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen