‘Vind je de bloemen mooi? X N’ verbaasd keek Olivia naar haar gsm.
      “Is er iets?” Mitchel schoof de stoel achteruit en zette zich tegen over Olivia aan de tafel. “Je kijkt zo verbaasd” Olivia schudde haar hoofd en schoof haar gsm weer in haar broekzak. “Ben je zeker? Ik weet het, we kennen elkaar niet heel erg goed maar als er iets is mag je het altijd zeggen” hij glimlachte zijn tanden bloot. “Kom je? We moeten nog een paar bakken drank naar boven halen, want ik ga niet als het super druk is bakken drank uit de kelder halen” lachend stond Olivia recht om Mitchel te volgen naar de kelder.
      “Mitchel?” Mitchel duwde een bak bier in Olivia’s handen voor hij achter haar, met zelf ook een bak bier, de trap weer op wandelde. “Wie van ons gaat er ook voor ober spelen?” Mitchel haalde zijn schouders op waarna hij één voor één de flesjes in de koelkasten stak. “Doen we anders kop of munt?”
      “Deal. Als het kop is speel jij voor ober en als het munt is speel ik voor ober. Goed?” Olivia knikte en viste een geldstuk uit de kassa waarmee ze in de lucht smeet. “En?” Mitchel stopte de laatste flesjes nog in de koelkast voor hij de bakken onder de toog dumpte. Ze zouden direct nog een paar bakken naar boven halen. “Is het kop of munt?”
      “Munt” een grijns verscheen rond Olivia’s lippen. “Dus jij mag voor ober spelen”

      “Twee cola’s en een biertje. Dat is vier, tachtig, alsjeblieft” glimlachend pakte Olivia het geld aan wat ze iets later in de kassa stopte. Zodra ze weer op keek kreeg ze al een bestelling naar haar hoofd geslingerd. “Komt er direct aan” ze stond onder tussen al tien minuten alleen achter de bar aangezien Mitchel de bestellingen van de klanten in het achterste gedeelte aan het opnemen was. Zonder enige moeite tapte ze de drie biertjes, zette ze voor de neus van de jongen neer en kreeg haar geld.
      “Tien biertjes, graag”
      “Komt er direct aan” ze schoof haar haren nog eens achter haar oor waarna ze tien glazen van het schap viste om deze één voor één met bier te vullen. “Alsjeblieft, dat is ... Louis!” verbaasd keek ze een breed grijnzende Louis aan.
      “Nou nee, ik ga mezelf niet aan jou geven voor tien biertjes. Net niet, ik denk niet dat Eleanor daar heel erg blij mee zou zijn”
      “Wat doe je hier, moet je niet aan het optreden zijn?” Olivia liep onder tussen rond achter de bar om te zorgen dat andere mensen ook hun drinken kregen.
      “Liefje, het is half twaalf. Ons optreden is gedaan” Louis schoof wat geld over de bar heen, gaf een paar biertjes door aan de andere jongens. “Tot straks” hij knipoogde nog eens voor hij zich omdraaide en samen met Stan, Zayn en Carlos de biertjes naar de tafel droeg.
      “Is dat Louis niet?” Mitchel wandelde achter Olivia door zodat hij langs de andere kant van de bar bestellingen kon op nemen. “Zoals in je beste vriend en één van de vijf zangers van One Direction?” lachend knikte Olivia.
      “Dat is hij inderdaad” Mitchel wierp haar nog een lachende glimlach toe waarna hij zich omdraaide naar een meisje, dat duidelijk met hem aan het flirten was, om haar bestelling op te nemen.

      “Ik heb geen idee hoe ze dat vol houdt” Liam nam een slok van zijn drankje, normaal gezien dronk hij bijna nooit alcohol, zo af en toe eens. “Ze blijft maar glimlachen en het lijkt alsof ze helemaal niet moe is. Ze staat onder tussen toch al een paar uren recht?” hij schudde hij zijn hoofd, zelf zou hij het niet kunnen.
      “Ik weet het niet, soms snap ik ook niet wat er in haar hoofdje om gaat” lachend schudde Louis zijn hoofd waarna hij zich naar Stan omdraaide. “Heb jij enig idee? Want jij werkte hier ook” Stan en Olivia waren inderdaad ex-collega’s. Aangezien Stan ondertussen afgestudeerd was als tuinarchitect en een job had gevonden was hij gestopt met werken in de bar, waardoor ze ex-collega’s werden.
      “Het is leuk werk. Oké, het is inderdaad wel hard werken en soms heb je zatte klanten maar het is echt leuk” Stan nam een slok van zijn biertje. “Je moet het gewoon zelf eens proberen, dan weet je wat ik bedoel” glimlachend keek hij zijn beste vriend aan om deze daarna zachtjes op zijn schouder te slaan.
      “Nee, bedankt. Ik ben er zeker van dat als ik achter zo’n bar ga staan alle glazen op de grond zouden vallen. Ik zou me echt dood schamen”
      “Ik moet je gelijk geven, dat zou jij inderdaad nog doen” Harry bewoog naar links zodat Louis’ hand hem niet raakte. “Hey! Ik vertel gewoon de waarheid, daarom moet je me nog niet slagen” lachend schudde de krullenbol zijn hoofd om nog een slok van zijn biertje te nemen. De jongens hadden hem er lang genoeg mee gepest dat hij geen alcohol mocht drinken omdat hij geen achttien was. Vooral Louis dan, die drie jaar ouder was en dus al drie jaar en half alcohol mocht drinken. Het leek lang tegen over Harry’s halve jaartje. “Niall?” de blonde Ier keek op. “Wat ga je nu eigenlijk met Olivia doen? Ik bedoel, oké je hebt haar de bloemen gestuurd en ook een smsje maar wat nu? Want hier ga je het toch niet bij laten?”
      “Dat zou een beetje belachelijk zijn, niet? Moeite doen om het daarna daar bij te laten” Niall grinnikte. “Nee, daar ga ik het niet bij laten”
      “Wat ga je dan wel doen?” Zayn trok zijn wenkbrauw op.
      “Geen idee, daar kom ik nog wel achter. De beste ideeën komen spontaan, nee?” Louis knikte, Niall had gelijk. “Of Liam, heb jij nog een idee?”
      “Nee, sorry”
      “Waarom heeft hij ideeën nodig?” Logan steunde met zijn ellebogen op de tafel zodat hij de jongens één voor één kon aan kijken. “Misschien kunnen wij je nog wel helpen, we zijn niet compleet waardeloos” een glimlach verscheen op zijn gezicht. “Dus kom maar op, waarmee kunnen we je van dienst zijn?”
      “Niall weet niet wat zijn volgende stap gaat zijn om Olivia weer voor zich te winnen” een denkrimpel verscheen in Logans gezicht. “Hij heeft al voor haar gezongen, met haar gedanst, haar bloemen gestuurd dus wat kan hij nog doen?” Louis hield zijn hoofd een beetje schuin en bestudeerde de gezichten van de Big Time Rush jongens. “Alle ideeën zijn welkom”

Normaal zouden jullie dit deeltje binnen een paar uurtjes krijgen (vlak voor ik naar school moet vertrekken voor mijn rapport te halen (rond 10h dus)) maar aangezien ik nog wakker ben krijgen jullie het nu (:
Wat denken jullie eigenlijk dat er nog gaat gebeuren?
Ps: het deeltje van zondag komt er zondagavond op (: Dan ben ik terug thuis <3

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Ben blij dat ik weer kan lezen ze

    6 jaar geleden
  • Unusual

    “Nou nee, ik ga mezelf niet aan jou geven voor tien biertjes. Net niet, ik denk niet dat Eleanor daar heel erg blij mee zou zijn”
    Echt, geweldig goed stukje! Hoe kom je daar in godsnaam op? Het is echt geniaal. Louis is, in dit verhaal, echt geniaal en super lief. Als je ooit zo'n jongen tegenkomt, stuur je die dan met strik en al naar mij toe? Dat zou echt super zijn. Of als er één kunt creëren zou dat ook wel leuk zijn x'D

    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    I LOVE IT.
    haha snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Kelso

    omggg, ik wil weten wat ie nog van plan is te gaan doeeeeeennnnnnnn, meh, ik dacht dat er hierna nog een hoofdstukje was, wat dus niet waar was. D:

    1 decennium geleden
  • Aves

    Mm, normaal heb ik altijd leuke reacties.. Maar vandaag ben ik totaal levenloos haha(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen