Ze schoof de stoel achteruit zodat ze zich tegen over Kendall aan één van de lege tafels kon zetten. Mitchel was net weer uit de keuken gekomen en had voor gesteld om het van haar over te nemen. Er was toch bijna niemand meer. Enkel nog een groep jongeren, twee groepen oudere mannen en de jongens van Big Time Rush en One Direction. Eigenlijk echt niet veel, vooral omdat de vier groepen zich rustig hielden.
      “Wat ga je nu doen?” Olivia stak het rietje van haar cola in haar mond waar ze zachtjes aan zoog. Haar ogen had ze op Kendalls gezicht gevestigd en ze keek de jongen geïnteresseerd aan.
      “Hoe bedoel je, wat ga ik nu doen?”
      “Wel, met dat meisje. Wat ga je nu met haar doen? Je gaat toch iets doen? Het is niet omdat ze op een andere jongen verliefd is dat je het niet kan proberen” ze nam nog een slok van haar drankje. “Niet dat je jezelf op haar moet storten. Dat zou te direct zijn. Je moet het haar gewoon, subtiel, laten merken. Laat haar zien dat ze veel voor je betekend. Zoiets” Kendalls ogen flitsten even van Olivia naar Niall, die samen met de andere jongens een paar tafels verderop zat, weer naar Olivia. “Snap je wat ik bedoel?” hij knikte. “Dus, wat ga je nu doen?”
      “Ik weet het niet” Kendall zuchtte. “Ik begrijp perfect wat je bedoelt, echt waar, maar ik zou niet weten hoe ik het subtiel duidelijk moet maken. Trouwens als ze echt niets voor mij voelt dan ben ik haar toch ook kwijt als vriendin”
      “Dat is waar, maar als je in de zogezegd friend-zone blijft dan ga je nooit te weten komen of ze nu ook iets voor jou voelde of niet. Trouwens het is niet omdat jij verliefd op haar bent dat de vriendschap verloren gaat. Nou ja, dat is hoe ik het zie. Je moet het juist aan pakken, dan kan de vriendschap blijven. Als je het uit de hand laat lopen is de kans er inderdaad dat de vriendschap verdwijnt” Olivia voelde hoe en paar ogen zich op haar rug gevestigd hadden. Ze was er zeker van dat Louis’ ogen er tussen zaten, niet dat ze zich daar nu iets van aan trok. Ze zou na haar gesprek met Kendall wel naar de andere jongens gaan.
      “Ik weet het echt niet. Als ik al iets doe wat zou ik dan moeten doen? Want ik wil de vriendschap die ik met haar heb echt verpesten. Ik heb haar liever als vriendin dan dat ze niet meer in mijn leven zou zijn. Ik weet het, het klinkt zielig maar zo is het wel”
      “Nee, het is niet zielig. Net heel erg lief” Olivia’s hand legde ze op dat van Kendall. “Heel erg lief, ik zou niet kunnen begrijpen dat dat meisje niet op je zou vallen” Kendalls ogen waren op hun handen gericht. Het liefste van al zou hij nu recht staan, haar gezicht tussen zijn handen vast nemen en voorzichtig zijn lippen op de hare drukken. Maar dat zou hun vriendschap kappot maken, dat was niet subtiel genoeg.
      “Er zijn zo veel meisjes die niet op mij vallen. Geloof me maar, James is de gene die de meeste meisjes achter zich aan heeft”
      “Dat is omdat die meisjes jou niet kennen. Echt Kendall, je bent een geweldige jongen” Olivia gaf een kneepje in zijn hand en keek hem met een lieve glimlach aan. “Geloof me maar”
      “Wat moet ik eigenlijk doen? Moet ik gewoon naar haar gaan en mijn gevoelens uit leggen of moet ik net heel erg kleine hints geven? Trouwens ze snapt subtiele hints niet altijd, eigenlijk is het best wel schattig” hij glimlachte.

      “Wat is hij nu aan het doen?” Louis had zijn wenkbrauw op getrokken en keek, samen met de andere jongens, Olivia en Kendall van op een afstandje. “Ze zitten zelfs hand in hand” nu draaide ook James zich om, een glimlach verscheen op zijn gezicht.
      “Wat?” Harry boog zich over Louis heen zodat ook hij naar de twee kon kijken. “Ik wist niet dat ze zo’n goede vrienden waren. Jij wel Louis?” deze schudde zijn hoofd en duwde Harry voorzichtig weer op zijn plaats. “Hoe komt het dat ze dan ineens zo doen?”
      “Ze smsen wel vaak, wisten jullie dat niet?” Carlos trok zijn wenkbrauw op en keek de One Direction jongens vragend aan. “Kendall loopt de helft van de tijd met zijn gsm in zijn handen, of wel smsend of wel is hij aan het wachten op een sms van haar” lachend schudde Carlos zijn hoofd. “Echt, hij is tot over zijn oren verliefd op haar”
      “Wat?” Niall keek Carlos nog even aan waarna hij zijn ogen naar Kendall en Olivia liet glijden. “Weet zij dat ook?” Carlos schudde zijn hoofd.
      “Nee, hij durft het haar niet te vertellen. Omdat ze nog steeds van jou houdt en jij nog van haar. Hij is er van overtuigd dat ze hem zou afwijzen”
      “Wat zijn ze eigenlijk tegen elkaar aan het zeggen?” Logan fronste.
      “Jongens?” Louis’ stem piepte een beetje. “Ik weet niet wat jullie denken maar als Kendall tegen haar gezegd heeft dat hij verliefd is, zonder te zeggen dat hij verliefd is op Olivia, dan is zij hem nu aan het overtuigen dat hij er voor moet gaan. Ook al is het meisje nog steeds verliefd op een andere jongen en die jongen op haar, niet dat ze dat zou zeggen als de jongen en het meisje bij elkaar waren. Maar aangezien ze uit elkaar zijn is dat exact wat Olivia aan het zeggen is”
      “Ik wil zijn geluk niet kapot maken, maar moeten we dan niet iets doen? Ik bedoel maar, Olivia gaat hem afwijzen als hij duidelijk maakt dat zij het meisje is waar hij verliefd op is” Liam keek de jongens afwachtend aan.
      “Waarom zou ze hem afwijzen? Ik bedoel ze laat toe dat Kendall met haar aan het flirten is, dat betekend dat ze het toch een beetje door heeft?”
      “Nee, ze heeft het helemaal niet door. Olivia is ongelofelijk slecht als het op subtiele hints aan komt. Ze begrijpt de hints nooit. Ze is een ramp op dat vlak” Louis’ ogen waren op Kendall en Olivia gericht. “Jongens, gaat Kendall dat nu echt doen?” Niall keek van Louis naar Kendall en Olivia, zijn mond viel open toen hij zag wat er gebeurde.
      “Dat kan hij niet menen” Nialls stoel schoof achteruit toen hij op sprong.

      “Je moet gewoon voor haar gaan, echt waar. Geloof in jezelf. Ik ben er van overtuigd dat het goed komt met je. Ga er gewoon voor. Laat me weten hoe ze reageert, oké?” Kendall beet op zijn onderlip. Ze had het niet door, dat was meer dan duidelijk. Ze had niet door dat hij het de hele tijd al over haar had. Het meisje met de prachtige glimlach en de fonkelende ogen. “Kendall?” Olivia boog iets voor over, zodat ze hem kon aan kijken. “Is er iets?” het was nu of nooit. Zonder Olivia het zag aankomen verplaatste Kendall zijn linkerhand naar haar wang en drukte hij voorzichtig zijn lippen op de hare. Een bom vlinders ontplofte in zijn onderbuik.

Ik gooi dit deeltje er even tussen al het opruimwerk er op (: Ik heb namelijk een nieuwe boekenkast (waar dus boeken, cd's, series, dozen etc allemaal in moeten) gekregen en ben deze aan het inrichten maar daarvoor moet ik al de rest leeg maken etc. Serieus, veel te veel werk ^^
Ik weet het, jullie vinden dit deeltje niet leuk ... Nou ja, pech ^^ Maar het is heel erg belangrijk dat dit gebeurd (;

Reageer (8)

  • GossipGirl21

    Wat die reacties. XD

    6 jaar geleden
  • xxxsmile

    ow ow, ;O

    1 decennium geleden
  • Minion

    Oh no, stomme Kendall. Arme Niall toch! Ah, ik hou niet van cliffhangers. Je maakt me zo nieuwsgierig nu! Ik ben zo benieuwd hoe Olivia hierop gaat reageren, en Niall natuurlijk! Oh en Kendall ook, wanneer hij geslagen gaat worden. Ik fantaseer weer teveel! :'D

    1 decennium geleden
  • Kelso

    Uh oh, here comes the trouble.............

    1 decennium geleden
  • Eurydice

    Ik vind het stiekem wel leuk, ook al hoort ze bij Nialler. Je hebt Kendall zo kwetsbaar neergezet en dat vind ik stiekem zooooo schattig.
    Kendall is wel een enorme eikel omdat hij het rwcht voor Nialls neus doet. Tsssssk, de bitch.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen