Foto bij What must I do?     ~5~

Opgelucht haal ik adem en zet de telefoon uit. “Het mag” zeg ik opgelucht tegen Veerle en Evie. “Maar ik moet wel tegen je moeder zeggen dat als mijn vader haar iets vraagt ze zegt dat zij het heeft bedacht, anders heb ik en heel, maar dan ook echt een heel groot probleem” zeg ik.

“Oh maak je daar maar niet druk om, ik zal het wel tegen je moeder zeggen. Dat vind ze toch wel goed, zo is mijn moeder wel” zegt Veerle. “En…. Hoe ga ik mijn spullen thuis halen? Ik bedoel, als ik nu naar huis ga voor mijn spullen te halen weet ik zeker dat ik klappen krijg” zeg ik. Ik hoor Evie zuchten. “Waarom is dit zo moeilijk, kan je vader niet gewoon ophouden, dat bespaard ons een heleboel denkwerk en ook een heleboel stress” zegt ze. Ik lach. “Wat nou, dat was serieus bedoelt” hoor ik Evie nep-verontwaardigd zeggen. “De manier waarom je het zei, dat was gewoon grappig” zeg ik lachend. Evie krijgt nu ook de slappe lach, serieus doen lukt haar toch niet. “Maar nu zitten we toch nog met het probleem dat jij je spullen moet halen” zegt Evie als ze uitgelachen is. “En als we nou gewoon allemaal samen gaan? Als mijn moeder ook meegaat kan hij je niks doen” zegt Veerle. “Dat lijkt me wel het beste wat we kunnen doen, dus doe dat maar” zeg ik. “Komt voor elkaar” zegt Veerle met een knipoog en loopt alweer naar beneden. Na zo’n 5 minuten komt ze alweer naar boven gerend. “Mijn moeder vind t goed, ze wilt de spullen nu meteen gaan halen. Dus als jullie ffe je schoenen enzo willen aandoen, dan kunnen we meteen gaan. Eerst naar Evie’s huis, dan naar t jouwe” zegt Veerle. “Iiiiiisssss goed” zeggen Evie en ik tegelijk. Meteen daarna schieten we in de slappe lach.

Nadat Evie haar spullen heeft gepakt, rijden we naar mijn huis. Hoe dichter we bij mij huis komen, hoe zenuwachtiger ik word. Eenmaal bij mijn huis aangekomen, doe ik de deur open met de sleutel die ik in mijn broekzak heb zitten. Ik ga naar binnen, gevolgd door Evie, Veerle en Veerle’s moeder. Ik wil naar mijn kamer gaan, in de hoop dat mijn vader me niet ziet, maar het is al telaat, hij heeft me gezien. Tot mijn grote verbazing doet hij niks, het enige wat hij doet is “Hoi” zeggen en mij een boze blik geven. Snel loop ik naar mijn kamer en pak mijn spullen.

Het is ongeveer 1 uur, we liggen alledrie bij Veerle op haar kamer, het past maar net. “Jullie gaan nu toch wel slapen he” zegt Veerle’s moeder. “Ja mam” zegt Veele. “Oke dan, welterusten meiden” zegt Veerle’s moeder en doet de deur van onze kamer dicht en loopt naar beneden. “Dus niet he” zegt Veerle met een grijns.

Reageer (6)

  • Malificent

    Hahah, ik vind het ook nooit leuk als iemand zegt : Gaan jullie slapen? --'
    In de week enzo, en zoals nu, in de avond, zegt me vader --> Maak het niet te laat hé. Ik zeg : Neeneeeeen. Maar ik ga wel laat slapen =3

    1 decennium geleden
  • Butterflies

    Duhh,
    Natuurlijk gaan ze niet slapen, ze gaan de paps vermoorden, dat weet toch iedereen :X Oeps nou heb ik het verklapt.
    Of nee toch niet, want ze gingn naar een wild feestje :]

    Uhja..

    Nee, weer een BESTES deeltje van mevrouw Amber :] Hij is goed hoor :] Vind ik dan, en die andere moeten dat ook vinden vind ik [a]

    Weetje wie ik vanmorgen tegenkwam bij de boeken ophalen, de BESTE.. in andere woorden de lelijkste BESTE :]


    Excuse moi, dat het zo lang duurde, maar er kwam echt vnalles tussen en op de camping kon ik mijn telepatische krachten niet gebruiken helaas >.< Neejh, het spijt me, surry mon name est not curry.

    XX Iemand ^^ Je ergste nachtmerrie haha :'] Oh nee dat was niek al :X

    1 decennium geleden
  • Fennec

    !!!

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Gelukkig!
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • CHNTL8D

    verderr!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen