Foto bij 04. Jacky Anne Patridge

Je pakt de hand van Juliet goed vast. De stewardess riep zojuist om dat jullie gaan landen en je blijft het toch altijd eng vinden. Je geeft haar een van je oordopjes en samen luisteren jullie naar Fix You van Coldplay. Jullie lievelingsliedje. Samen met Juliet en Eleanor zing je het altijd, en het heeft zo veel betekenis voor je. Altijd als je naar het liedje luisterde moest je weer denken aan de leuke tijd die je had met El en Juul. Juliet ziet dat je helemaal in je gedachten verzonken bent en je ziet haar naar je glimlachen. “I love you Jack” zegt ze. En je glimlacht naar haar en geeft haar een kus op haar wang. Ja, denk je. Dit is echt wat je altijd wilde. Je kan nog niet zo goed bevatten dat jullie je dromen nu eindelijk waar gaan maken, maar dat komt later wel, denk je. Je voelt de wielen van het vliegtuig de grond raken en je slaakt een zucht van verlichting. Ook weer overleefd.

Na een halfuurtje kunnen jullie het vliegtuig uit en als jullie het vliegtuig uit zijn worden jullie helemaal gek. Jullie beginnen te springen en te gillen en rare dansjes te doen. Gewoon omdat het kan, en jullie eindelijk in de stad van jullie dromen zijn. Je bent pas een keer eerder in Londen geweest voor vakantie. Met Jaimy en Josh, om te shoppen. Leuke tijd was dat, denk je bij jezelf. “Kom je Jack?” hoor je Eleanor roepen. Je schrikt op uit je gedachten en rent zo snel je kan naar Eleanor toe. “Laten we eerst even tot rust komen en een Starbucks’je pakken” zegt Juliet. “Goeie” zeg je. Je schat dat het al ongeveer 5 uur is en aan koffie ben je best wel toe. Jullie lopen het vliegveld op en zien al gelijk heel groot STARBUCKS staan. “Ik trakteer” zegt Eleanor. En ze loopt de Starbucks in om koffie te halen. Wat je wil hoef je haar niet meer te vertellen want dat weten jullie van elkaar. Juliet en jij zoeken een plaatsje en gaan zitten. Je ziet Juliet haar ogen uit kijken op het vliegveld en ze is helemaal in gedachten verzonken. Na een minuutje of 5 zie je Eleanor aankomen met jullie koffie’s. “Een Grande Caramel Machiatto voor Jack en een caramel frapuccino voor Juul.” Zegt ze terwijl ze de bekers op het tafeltje zet. Ze gaat zitten en pakt ook haar eigen beker en begint aan haar koffie. “En al leuke jongens gespot?” vraagt ze. Echt een vraag voor Eleanor, haha. “Nee, jij Juul?” zeg je. Je ziet dat Juliet nog steeds in haar gedachten verzonken is en stoot haar aan. “Hè? Wat?” zegt ze niet wetend waar we het over hebben. “Of je al leuke jongens hebt gezien…?” zegt Eleanor half hikkend van het lachen. Ook echt iets voor Juliet om niet op te letten… “Oh nee, eigenlijk nog niet…” zegt Juliet.

Als jullie je koffie op hebben besluiten jullie naar het hotel te gaan wat jullie eerst hebben geboekt. Pas over twee dagen gaan jullie naar je appartement, dus de eerste twee dagen slapen jullie nog in een super deluxe hotel wat de vader van Eleanor voor jullie heeft geboekt. “Zullen we zo maar op zoek gaan naar een taxi?” stel je voor. “Ja goeie…” zegt Juliet. Jullie drinken jullie bekers koffie leeg en gaan dan naar de uitgang van het vliegveld. Gelukkig staan er genoeg taxi’s en hebben jullie er al snel eentje aangehouden. Jullie gooien jullie koffers in de achterbak en je verteld de taxi chauffeur naar welk adres jullie moeten. Samen met Eleanor en Juliet ga je achterin zitten en praten jullie over hoe het zal zijn, en hoe de huiskamer er uit moet zien enzo. Daar hadden jullie in het vliegtuig al een discussie over, dus dat zal nog leuk worden.

Na een halfuurtje stopt de auto en verteld de chauffeur dat jullie er zijn. Jullie stappen uit en checken in bij de balie. Jullie worden naar boven geleid en worden naar jullie kamer gebracht. Als jullie de deur van de hotelkamer openen staan jullie versteld. “Wow…” hoor je Juliet uitbrengen en Eleanor staat met haar mond open en haar ogen groot. “Wauw…” denk je. Dit is echt de mooiste kamer die ik in m’n hele leven heb gezien… Het lijkt net alsof jullie elkaars gedachten kunnen lezen en alle drie ineens beseffen dat jullie echt in Londen zijn. Jullie kijken elkaar aan en beginnen dan te gillen, springen, dansen en te knuffelen. Opeens krijg je een heel goed idee en pak je je iPod boxjes. Jullie zetten Up All Night van One Direction op en beginnen allemaal te dansen en kei hard mee te zingen. It feels like we’ve been living in fast forward, another moment’s passing by…

Reageer (3)

  • Mathiii

    cool! das ook een grote droom van mij! verhuizen naar Londen!! x:)

    1 decennium geleden
  • Directionets

    Written by: @IWannaHugStyles

    1 decennium geleden
  • CuddleNarry

    LONDON!! <33
    Lovee it
    XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen