Foto bij 0.04

Ik duw me omhoog en ga recht op zitten. De duizeligheid is weg maar ik ben nog steeds misselijk.
' Hey Sterretje'. Ik kijk naar de deur.
In de deuropening staat een jongen met bruin haar. ' Ken ik jou.
Ik kon me maar niet bedenken waar ik deze jongen ooit had gezien. ' Ja van de disco gister avond'. ' Ik denk niet dat je me niet heb gezien je viel nog op me schoot.
Ik begon te blozen en hoopte dat hij het niet zou zien. Hij loopt naar me toe en gaat op het bed zitten.

' Maak je maar geen zorgen ik wil niks van je'. ' Dat verwachte ik ook niet'.' Je gezichtsuitdrukking zij iets heel anders'. ' Over welke disco heb je het en wie ben jij'. Ik voel me stom maar wat kan ik er aan doen ik weet niet eens waarom ik hier lig.
' Ik ben Kai me vriend heeft gisteren de ambulance gebeld. ' Je was met een vriendin van je naar de disco op het plein'. ' En daar heb je je lekker los laten gaan'.

' Je gooide het éne na het andere drankje naar binnen'. Een golf van schaamte ging over me heen. Ik heb bijna nog nooit wat gedronken ik ben pas 16.

' Je vindt me nu vast een gek'. ' Ja een beetje wel'. Hij begint te lachen en gaat met zijn hand door mijn haar. ' Maar weet je de leukste mensen zijn gek'. Nu begin ik ook te lachen.
Als je zo door gaat ben je snel beter'.

Ḿevrouw Wood ik wil een paar dingen met u bespreken'. Voor de rand van het ziekenhuis bed staat een opeens man in een dokters jas. ' Zou je alsjeblieft weg willen gaan'. Hij wijst naar Kai. ' Ja geen probleem'. Hij pakt me hand en knijpt er in. ' Beterschap we spreken nog wel een keertje af'. De dokter pakt een stoel en zit hem naast me bed. Ik ben Ron hij schut me de hand en pakt zijn schrijfbord stevig beet met zij anderen hand. Wat ik je nu ga vertellen is slecht nieuws'.Maar je moet het weten we wouden het eerst aan je ouder vertellen maar dat zou niet eerlijk voor je zijn. Het liefst wou ik dat hij het meteen zou vertellen in plaats van deze spanning.
We hebben je bloed onderzocht en kwamen erachter dat de verhouding niet klopt, we willen je houden om dat te onderzoeken,. , Is het ernstig'. 'Nee het is voor de zeker heid'. 'Maar wat als het wel een ziekte is'. 'Dan zullen we meteen de maatregelen nemen die nodig zijn'. 'Heeft u nog vragen'. 'Nee bedankt'. 'Probeer maar wat te slapen'. 'Hij liep de kamer uit en ik bleef alleen achter'.

Reageer (3)

  • xeeevyx

    spannend en moooi(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • cookie00

    Spannend snel verder

    1 decennium geleden
  • Matellica

    spannend! mooi(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen