Foto bij 066

‘’Zayn, Sharon,’’ hoor ik Rebecca van beneden roepen. Ik wurm me uit de greep van Zayn en pak een shirt van hem en mijn onderbroek. Ik loop naar de deur en vraag aan Rebecca wat er is. ‘’Zayn moet weer verder.’’ ‘’Okay.’’ Ik slik. Ik draai me om, maar Zayn staat al voor me in alleen een boxershort. Ik knipper de tranen weg en wil zijn shirt uittrekken maar Zayn houdt me tegen. ‘’Houdt dat shirt maar,’’ zegt hij met een knipoog. Dankbaar geef ik hem een knuffel. Hij trekt zijn broek aan en zijn hoodie en ik doe ook een broek aan. Hand in hand lopen we naar beneden. Ik knuffel alle jongens, waarna ik weer naar Zayn loop. ‘’Ik ga je missen,’’ zeg ik met tranen in mijn ogen. ‘’Ik jou ook. Vergeet nooit dat ik van je houd.’’ ‘’en ik van jou’’ Ik sla mijn armen om zijn nek en druk mijn lippen op de zijne. ‘’Jongens we moeten nu echt weg,’’ zegt Liam ongeduldig. Teleurgesteld haal ik mijn lippen van de zijne af. Hij drukt nog een kus op mijn wang en loopt dan naar de tourbus. Ik loop de voortuin in, waar ik de jongens samen met Rebecca en Angela uitzwaai.
Ik slik de tranen weg als ik de bus om de hoek zie verdwijnen. Ik loop de trap op en laat me op mijn bed vallen. Ik mis hem nu alweer. Ik hoor mijn telefoon trillen op mijn nachtkastje en grijp erna. Ik ontgrendel hem en een grijns ontstaat op mijn gezicht als ik zie dat het een sms’je van Zayn is. Hey babe. Vandaag was echt geweldig. Ik mis je nu alweer. Xoxo De tranen lopen over mijn wangen. Ik kan niet zo lang zonder hem. Ik stuur een sms’je terug en leg mijn telefoon weer weg. Ik besluit een lekker lang bad te nemen en pak een joggingbroek en een zwart T-shirt van Zayn die nog in de kast ligt. Ik grijp nog snel een tijdschrift en mijn iPod mee op mijn weg naar mijn badkamer en doe de deur op slot. Ik draai de kraan open en laat het bad vol lopen. Ik leg het tijdschrift en mijn iPod op de hoek van het bad en trek mijn kleren uit. Ik voel met mijn tenen of het water op temperatuur is en stap er daarna in. Ik laat me in het warme water glijden en sluit genietend mijn ogen. Ik doe mijn oortjes in en pak het tijdschrift.
Als ik helemaal gerimpeld ben, besluit ik er maar eens uit te gaan. Ik pak de twee handdoeken die op de wasbak had neergelegd en doe er een om mijn lichaam. De andere doe ik in mijn haar. Als ik helemaal afgedroogd ben, doe ik de kleren aan. Het T-shirt ruikt nog helemaal naar Zayn en genietend snuif ik zijn geur op. Ik borstel mijn haar en loop dan naar beneden, waar Angela op de bank zit. ‘’Waar is Rebecca?’’ ‘’Even boodschappen doen.’’ Ik knik en ga naast haar zitten. Ik kijk naar de tv, maar krijg er niets van mee. Ik denk terug aan vandaag. Het was echt perfect. Zayn is perfect. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Daarna besef ik me dat het nog meer dan 2 maanden duurt voordat Zayn weer terug is. Ik knipper de tranen weg. Die stomme hormonen ook.
Het is nog maar negen uur maar ik ben zo moe. ‘’Ik ga naar bed meiden, ik ben zo moe,’’ zeg ik en ik sta op. ‘’Slaaplekker,’’ zegt Angela meteen. ‘’Leuk hè zwanger zijn?’’ zegt Rebecca met een knipoog. Ik mompel iets terug. ‘’Slaaplekker.’’ ‘’Slaaplekker dames.’’ Ik loop naar mijn kamer toe en trek het shirt dat Zayn voor mij heeft achtergelaten aan. Ik val bijna meteen in slaap, dromend over Zayn.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    Zayn & Sharon are soooooooo cutee(H)

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Awhhh.
    Love it babe.
    Heel snel verder! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen