Foto bij Part 1.

Enjoy.

“You’re insecure, don’t know what for. You’re turning heads when you walk through the door. Don’t need make-up, to cover up. Being the way that you are, is enough.” hoorde ik door de speaker van mijn wekker galmen. Ik liep naar de keuken om te ontbijten en zag op de klok dat het nog maar 7 uur was. Ik had er zo’n hekel aan om zo vroeg op te staan voor school. Maar vandaag was het anders, in de avond zou ik naar een concert gaan van mijn favoriete band, One Direction. Ik had al weken op dit concert gewacht. Ik zou met mijn beste vriendin, Lotte, gaan. Lotte was net als ik een diehard directioner. Ik at snel mijn ontbijt op en kleedde mij aan. Toen ik klaar was, hoorde ik de bel van de voordeur al gaan. Ik wist dat het Lotte was want we fietsten altijd samen naar school. Ik deed de deur open daar stond inderdaad Lotte. Ik begroette haar met een knuffel en pakte mijn fiets. Op de fiets praatten we wat over vanavond, we wisten nu al dat het een van de beste avonden van ons leven zou worden.

Ik zat op de fiets naar huis vanuit school. Ik fietste nu alleen omdat Lotte nog een uur les had. We hadden de hele dag over niks anders dan het concert kunnen praten. Ik had dan ook niks van de lessen meegekregen. Het concert kwam nu ook wel dichter bij. Ik werd steeds zenuwachtiger. Toen ik thuis aankwam, maakte ik snel een kop warme chocolademelk en ik keek naar mtv, waar een videoclip van Cher Lloyd op was. Nadat ik de chocolademelk opgedronken had, ging ik mijn kleren voor het concert aantrekken. Ik droeg een zwart rokje, mijn “HORAN THE WORLD? CURLS!” hoodie en zwarte ballerina’s. Ik deed mijn haar in een losse vlecht en pakte snel al mijn spullen in een tas.

Ik stond op het station te wachten op Lotte. Nadat ik mijn spullen had gepakt, was ik gelijk naar het station gefietst. Ik had met Lotte afgesproken dat we hier op elkaar zouden wachten. Ik zag Lotte al snel aankomen fietsen en glimlachte blij naar haar. Ze zette haar fiets in de fietsenstalling en kwam daarna naar mij toe lopen. Ze gaf mij een knuffel als begroeting en we begonnen samen te fangirlen over het idee dat we One Direction live zouden gaan zien.

Reageer (1)

  • CuddleNarry

    WHIHOEEEE ik wil ook naar 1D :(
    supper <33
    snel verder A.u.b :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen