Foto bij Deel 025

Een nieuw deel!
Hopelijk vinden jullie hem goed !!

‘Zaterdag 14September’

“Nog steeds heb ik een glimlach van oor tot oor, dit keer heb ik het niet verpest. De aller eerste keer samen met Tom stelde niets voor , maar met dat etentje bij hem thuis daar heb ik het verpest! Maar na vandaag weet ik gewoon zeker dat Tom helemaal gek van mijn is! Ik slof richting de keuken en begroet mijn moeder, meteen vroeg ze hoe mijn dag was. “Ik blijf het haar maar vertellen hoe geweldig ik het gehad heb, mijn moeder glimlacht trots. Ik trek al snel de keuken kasten open en ga opzoek naar een zak chips en schenk nog wat te drinken voor mezelf in, snel loop ik richting de bank en laat mezelf langzaam onderuit glijden. Gelukkig heb ik morgen nog 1 vrije dag en dan komt mijn grootste nachtmerrie school! Een diepe zucht verlaat mijn mond en richt mezelf al snel op de televisie. ‘Onderhand is het half elf in de avond en besluit ik maar naar mijn warme bed te gaan, ik pak nog snel de knuffel die ik van Tom heb gekregen. Boven in mijn kamer aangekomen, kleed ik mezelf langzaam uit en trek snel mijn pyjama aan want er staat al aardig wat kippenvel op mijn armen. Snel kruip ik onder de dekens en val al snel in slaap.

‘Zondag 15September’

“Ik rek me duf uit en wenk mijn blik naar de klok, het is pas 9uur. Zuchtend zet ik mezelf recht in bed en rek me nog even goed uit, ik besluit maar een heerlijke warme douche te nemen. “Ik loop richting de badkamer en draai de warme en koude kraan alvast aan, ik kleed mezelf langzaam uit en kruip onder de heerlijke douche. “De warme stralen glijden over mijn lichaam, na een half uur onder de douche gestaan te hebben besluit ik om er onder vandaan te gaan, ik draai de kraan uit en begin mezelf rustig af te drogen. “Ik bekijk mezelf even goed in de spiegel en dat vallen mijn ogen op een mini puistje, al snel laat ik een klein gilletje uit mijn mond ontsnappen, ‘oh my god! Snel begin ik mijn gezicht onder de foundation te smeren zodat het kleine puistje niet zo opvallen! Eenmaal in mijn kamer aangekomen kleed ik me rustig aan, nog even me haar in orde brengen en ik loop naar beneden.

“Daar aangekomen besluit ik maar een broodje te eten, ook neem ik nog wat melk erbij. Een gaap van saaiheid verlaat mijn mond, want moet ik nou eens gaan doen op z’n zondag?“Al snel pak ik mijn mobiel en begin Jayden een sms te sturen, misschien gaat ze de stad wel in? Opeens gaat de deurbel, langzaam doe ik de deur open en sta oog in oog met mijn beste vriendin Jayden! Dat meisje is ook altijd zo snel bij mijn, ik trek mijn jas aan en we lopen richting het centrum. “We ploffen samen op een bankje en bespreken wat meiden dingen, maar ik begin al snel over Tom. Ik kan maar niet ophouden over hem! Jayden grijnst even, ik zei het je toch, je bent helemaal gek van die knul! Een kleine blos komt tevoorschijn op mijn wangen. “Opeens tikt Jayden me aan als ze Tom, Bill en nog een meisje ziet lopen.

Reageer (4)

  • ernie1

    ojee

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Who's that girl?? Hun nichtje???xDxD

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    wie is dat meisje???? (N)
    snel verder!<3

    1 decennium geleden
  • leintje

    jah hij was weer goed^^ snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen