Foto bij 13/01/2012 part 1

Vond deze figuur wel iets hebben ;p Enjoy reading and let me know what you think! ^^

13/01/2012
Mijn Beste Steun en Toeverlaat,

Zag Xan in de gang vandaag samen met Lea. Hij zag er nogal nerveus uit. Ik wou eerst roet in het eten gooien maar dat zou onze vrienschap verpesten dus heb ik me ingehouden. Ik heb van een afstandje toegekeken om te zien hoe Lea zou reageren op zijn verzoek. Blijkbaar ging ze toch akkoord want Xan had een big smile op zijn gezicht toen Lea uiteindelijk wegliep. Ik heb Xan niet anders behandeld vandaag. Gevoelens kun je niet kiezen en vroeg of laat zal hij toch wel merken dat Lea niets voor hem is. Dat mens verzint zoveel leugens dat ze vroeg of laat wel een steek laat vallen. En trouwens ik ben niet zo’n type dat lang depressief blijft, ik wil genieten van het leven ook als het tegenvalt! Dus ik heb besloten om weer optimistisch te zijn. Ik heb nu al van vier van mijn elf leerkrachten een ruwe schets. Mister Frog heeft ook al wat details bijgekregen, hij zou zichzelf gelukkig moeten prijzen. Xan heeft gevraagd om een tekening te maken van een roze olifant op een schommel met een suikerspin in zijn poot . Vraag me niet hoe we daar in godsnaam zijn opgekomen. Krijg net een sms’je van Lis ze vraagt hoe het nu met me gaat. Met Xan enzo, snap je? Ik zal haar maar eens geruststellen. Ik en Lis hadden al een heel plan op poten gezet om de date tussen Xan en Lea te verpesten, ik ben er achter gekomen dat ze naar de cinema gaan vrijdag maar Elena heeft het uit mijn hoofd gepraat. Ze was er namelijk bij toen we het plan aan het bedenken waren, we stonden namelijk in het toilet bij de lekker warme chauffage. Ze keek ons bedenkelijk aan terwijl ze op een wortel kauwde. “Weet je,” zei ze. “Het lijkt me niet zo’n goed idee om hun date te verpesten, Xan zou dat niet echt leuk vinden. Hij is al een tijdje verliefd op Lea en nu hij het eindelijk heeft aangedurft om haar uit te vragen wil hij dat alles perfect verloopt. En als jullie dan roet in het eten gooien zal hij jullie waarschijnlijk nooit meer willen zien. En dan kan jij,” ze wees op dat moment met haar wortel mijn kant op “Nooit meer een kans maken.”
“Maar wat ziet hij godverdomme in die dramaqueen, eerlijk? Ze zat hier daarstraks nog te jammeren omdat er een plukje haar de verkeerde kant op zat.”
“Ik weet het ook niet maar ik weet wel dat jullie dat plan van jullie moeten laten varen, voor jullie eigen bestwil.” En toen nam ze vastberaden een hap van haar wortel. Ze heeft wel gelijk. Ik heb zelfs besloten om Xan wat te helpen. Heb hem raad gegeven zoals: ‘Vraag eerst rond welke films ze graag ziet, jij moet alles betalen want dat verwacht ze wel, eerst eens checken of ze wel voor romantisch gedoe is en zoja wat romantisch zitten doen.’ En toen vroeg hij dus: ‘Hoe kan ik nu romantisch zijn in een cinema?’ En ik dacht in mijzelf: jongen jij bent hopeloos! Toen heb ik gezegd dat hij haar popcorn moest voeren en als ze naar een horror of iets in die aard gingen kijken hij haar moest beschermen. Hij was blij met mijn raad. Ik heb spijt dat ik het heb gegeven. Maar ik wil hem te vriend houden zie je? Ik vraag me wel af waarom hij geen raad vroeg aan Elena. Hij kent Elena toch al langer? Ze zijn al vrienden vanaf hun twaalf. Weet je wat? Ik vraag het Elena gewoon! I know I’m smart! Hahahaha, Xan stuurt net: wat moet ik aandoen vrijdag? En moet ik iets speciaals meenemen? Jongens zijn soms echt hopeloos! Ik heb dit geantwoord: “Neem een rode roos mee, dat werkt meestal wel, en doe een hemdje aan, meisjes vinden dat sexy!” Elena antwoord ook! Ze zegt: “Ik ben gewoon niet goed in raad geven, ik heb het ooit wel eens gedaan maar toen was zijn date faliekant misgelopen dus sindsien geef ik hem geen raad meer.” Maar ik ben niet zo goed in twee dingen tegelijk doen, ook al ben ik een meisje, ik ga me eerst concentreren op de problemen van Xan en me wat amuseren met El en dan schrijf ik misschien nog iets, als je braaf bent.

Reageer (1)

  • Beronica

    Haha Elena met haar wortels, ik vind het nog steeds grappig. Maar stom dat Xan niet op haar valt en dan ook nog raad moet hebben! Maar goed, misschien loopt z'n date helemaal mis - omdat Lea niet van hemdjes houdt? - en komt hij dan naar haar toe? Gauw verder! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen