Foto bij He just wanna help you...

en hier is weer ene nieuw deeltje..
Laat me weten wat jullie er van vinden
xx. Mich

Gustavpov
Nog steeds woedend komt Tom terug. ‘Tom wat heb je gedaan?’ Vraag ik toch wel bezorgd. Dadelijk heeft ie der vermoord of zo. Nee dat kan niet, zo slecht is Tom niet, toch? Nee dat is hij niet, hij kan nu gewoon niet helder nadenken, dat is het vast! Davis heeft aan de fans uitgelegd dat het laatste kwartiertje van de show niet door kan gaan vanwege Bill.

De dokters zijn hem aan het onderzoeken, dus als we weten wat hij mankeert kunnen we meteen rusten. *een halfuur later* eindelijk komt er een dokter de kamer uit en verteld dat Bill zijn been flink gekneusd is, nog net niet gebroken dus. Opeens hoor een scherpe gil die door merg en been gaat. Als enigste va onze band spring ik op en probeer de oorzaak van die gil te vinden. Ik kom uit bij een van de bussen van onze crew. Zachtjes klop ik op de deur. ´Is alles goed?´ Ik krijg geen antwoord en voorzichtig maak ik de deur maar open.

Zachtjes, om de rest die in de bus slapen niet nog meer te storen sluip ik door de bus. Aan de linkerkant zie ik een open deur en ik kijk door de kier heen. Een meisje ziet zwaar ademend recht op in bed. Zij zal het wel zijn geweest van die gil. Ik klop op haar deur. Ze schrikt duidelijk en zachtjes zegt ze dat ik binnen mag komen. ´Heej, wat is er? Waarom die harde gil?´ Vraag ik haar. Blijkbaar herkent ze mijn stem of zo, want ineens kruipt ze helemaal in een en fluistert dat ik maar beter kan gaan. Verbaasd kijk ik haar aan. Ik loop nog een stukje dichter bij.

Bij elke stap die ik richting haar zet kruipt ze meer in het hoekje van de muur. ´Wat is er?´ ´Jij bent toch die een jongen die achter de jongen met de dreadlocks en het leeuwenkapsel aan loopt?´ Jongen met dreadlocks en leeuwenkapsel? Bedoelt ze Tom en Bill? ´Ja, hoezo?´ ´Ben je dan weer hier om me af te zeiken, voor lul te zetten? Wat is het? Wat kom je nu weer doen?´ De laatste 2 zinnen zegt ze met een verheven stem en schuldbewust kijk ik naar de grond. ´Nee, ik kom niets doen, ik was gewoon nieuwsgierig naar wat er mis was met degene van die gil´ ´Zodat je diegene uit kon lachen zeker? Nou ik was diegene die zo gilde dus ga maar snel terug naar die jongen met dreadlocks zodat hij me weer kan uitschelden´ ´Ik was gewoon bezorgd´

Reageer (11)

  • CJ

    WRm ben je gestopt????

    1 decennium geleden
  • primarsum

    verder dit is eht leuke storyy

    1 decennium geleden
  • xTomTommer

    verder:)

    1 decennium geleden
  • MILKAA

    Heel snel verdeurrrrrrr :D


    xxxx <33

    1 decennium geleden
  • WildIsTheWind

    Heel snel verder!!

    <33333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen