Foto bij 5, April Clearway.

I don't like you
Normal

Samen met Vanity zong ik lachend mee met het lied 'We are young'. We waren samen verslaafd aan de tv-serie Glee en luisterden dan ook vaak naar liedjes die door hun gecoverd waren. "Wanneer komt Jordan? Want als het nog lang duurt dan ben ik weg. Ik moet nog steeds om 7 uur thuis zijn." Vanity haalde haar schouders op. "Moet je nog steeds om dat ene voorvalletje om 7 uur thuis zijn?" Ik knikte. "Ja, tot donderdag. Dan kan ik eindelijk weer langer blijven." Ik weet nog goed hoe boos ze waren toen ze er achter kwamen dat wij diegene waren die Claire hadden bekogeld met eieren.
Mijn ouders hadden Claire altijd gemogen, maar zelf had ik een grote hekel aan haar. Ze deed altijd alles goed voor iedereen. En mijn haat werd alleen maar groter toen ze naast ons kwam wonen en ik vanuit mijn kamer precies naar haar kamer kon kijken.
"Ik snap niet wat iedereen zo geweldig vind aan Claire", zei ik mompelend. "Niemand mag haar, alleen ouders, omdat ze daar alles goed voor doet. Mijn moeder zei laatst dat ik wat meer met haar om moet gaan in plaats van met jou." Het gezicht van Vanity was onbeschrijflijk, waardoor ik hard in de lach schoot. "Ik ga, anders heb ik straks nog meer problemen." Ik gaf Vanity een knuffel en stond op. "Doei mevrouw", zei ik nog tegen haar moeder, waarna ik de deur achter me dichttrok en snel naar huis toe liep.
Tot grote ergernis was er niemand thuis, waardoor ik eigenlijk gewoon nog wat langer bij Vanity had kunnen blijven. Geïrriteerd liep ik de trap op. Dan zou ik me maar lekker gaan verwennen met een warm bad.

Reageer (2)

  • Fabula

    geniaal!!
    drie keer raden wat ik nu aan het luisteren ben:
    Glee(H)

    1 decennium geleden
  • Fabula

    haha dat plaatjexD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen