Foto bij Chapter seven || Thank you, Tomi!

@DesertFlower, woow, superveel geluk dat je een drieling ben!!(H) Ik ben echt verliefd op drielings en tweelingen enzo.. Vind het zo balen dat ik er geen ben:( Maarja, niet iedereen kan zoveel geluk hebben;p Wees er maar zuinig op!(A)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • syllie1992

    Awh, het blijft lief

    Snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • plskillthisacco

    Bewondering voor je verhaal, echt heel leuk! (:

    1 decennium geleden
  • ScarsStories

    Ik ben heel dankbaar, dat ik deel uitmaak van een drieling! Mijn zussen betekenen enorm veel voor mij! Zij zijn zoveel meer als zussen! (H)
    Oke Bon! ^^ terug naar jouw verhaal! ^^ Love it more and more!
    Die Gustav, hylarisch! <3 Love him! xd Tom is echt een schatje! Ik denk dat er veel jongens zoals Gustav zouden redeneren & dat veel mensen die Jay eens hardhandig zouden aanpakken! Dus heel veel verwondering voor Tom die er zo rustig onder blijft! <3
    Jay's mama is wel liefff! (H) Jay moet zijn mond (leren) houden! ;O Tom & Bill durven teminste zichzelf te zijn Bill is allesbehalve een fucking homo. Hij is een lieve, schattige, toffe,... jongen! En dan nog er is niets mis met homo's! ^^
    Love for the twins! and your story! Snel Verder s'il vout plait! (H)
    Dat is trouwens een kei mooie foto van Bill! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen