Foto bij Chapter eight || You’re gonna confuse him

Awh, Arme Bill(H)

Bedankt voor alle reacties!

Ik ben al bezig met chapter nine, dus waarschijnlijk komt die vandaag ook nog wel;p Ik probeer elke dag één of twee stukjes te poster:)
Veel plezier met lezen!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • ScarsStories

    :O:O Dutske! Arme Bill! :( Ik sta nog altijd achter Tom! Dit alles is niet goed voor Bill & hun vader had toen moeten blijven, nu is het gewoon té laat! Hij zal heel hard zijn best moeten doen als hij hun liefde wilt terugwinnen (denk ik) en zeker die van Tom!
    By the way ik was net aan het denken dat Tom echt een verrassing of beloning verdient! Hij zorgt zo enorm goed voor zijn broertje! Hij verdient echt een dagje voor zichzelf! Een verwendag! (or something like that ^^) Because he's amazing!
    Jij hebt mij echt terug fan gemaakt van Tokio hotel, ik had al 2 jaar geen muziek meer geluisterd van Tokio Hotel (weet niet waarom ^^) Maar sinds dat ik jouw verhaal lees luister ik terug naar hun muziek heb net nog gestudeerd me hun cd op de achtergrond! ^^
    In ieder geval snel verder met die over schattige verhaaal! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen