Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Feverture

    Hallo Daisy (JA, ik weet je naam),

    Aangezien ik een soort van verslaafd ben geraakt aan je verhaal, voel ik mij verplicht om een lange reactie te geven.

    Eén probleem; ik ben hier erg slecht in, maar voor jou doe ik mijn best.

    Ik zit nu in mijn bed, met mijn laptop op mijn schoot. Een lekker dikke trui aan, en een hoge knot in. Mijn moeder kwam mij net nog speculaas koekjes brengen, waardoor de kamer een hemelse geur heeft. Ik houd van dit soort dagen, vooral woensdagen. Dan ben ik vroeg uit, heb ik weinig huiswerk, en heb ik een uurtje privé zangles. Als ik dan thuiskom is het half 7, en ben ik de rest van de dag vrij. Wat ik meestal doe is wat ik nu doe. Daarbij speelt jouw verhaal ook een rol. Elke dag check ik of je een hoofdstuk hebt geschreven. Als ik zie dat je dat hebt gedaan, verschijnt er gelijk een glimlach op mijn gezicht. Het is heerlijk om warm binnen te zitten, te lezen, terwijl het buiten keihard regent en waait.
    Meestal denk ik dan aan die zielige zwervers die in dit weer buiten moeten slapen, en honger hebben. Als ik daaraan denk, denk ik aan die zielige kindertjes in Afrika die áltijd honger hebben. Dan ben ik gelijk weer een stuk verdrietiger. Ik ben daar heel goed in, mijzelf verdrietig maken door alleen maar te denken.
    Als ik jouw hoofdstukjes heb gelezen start ik mijn tumblr op, waar gelijk Justin's mooie glimlach te zien is, en mijn dag is gemaakt.

    Bedankt voor het verhaal, en de spanning.

    xx, Saar

    1 decennium geleden
  • Mind

    Wow, had beste wel een lange reactie :$
    x

    1 decennium geleden
  • Mind

    Oke,
    volgens mij zijn er als beste veel lange reacties,
    maaar ik probeer gewoon om er nog een te doen,
    dusse, ga ik vertellen over mijn dag
    weet eigenlik nixk bijzonders ik moet nu eigenlijk een belangrijke REP leren die voor een groot deel bepaalt of ik mijn cijver voor deze piriode omhoog haal, maar ik ben zo slim-kuch kuch- dat ik niet hoeft te leren, daarom haal ik altijd onvolfoendes en ben ik gewoon facking dom. Maar ik hoef geen hoge baan want mijn verloofden ik een beroende zanger- Justin Bieber- dus betaalt hij alles wel :)
    Ik moet nu ook nog 100x strafregels voor nederlands overschrijven, maar ik denk dat ik dat niet ga doen want daar ben ik gewoon te lui voor en die worden dan verdubbeld en dan moet ik er 200x gaan doen maar dan heb ik er wel de hele vakantie voor. Jaja, op school zijn ze echt blij met me >3
    Maar ik schrijf dit niet omdat ik graag nog minder tijd wil hebben voor mijn REP maar omdat ik jou wil laten weten dat je echt zn goed verhaal hebt. Toen ik dit voor de 1e keer las dacht ik : OMB, justin bieber is zo sexy, maar dit verhaal is ook zo sexy :)
    En OMB, heb je die fotos van hem op het starnt met jaxon gezien?
    Die zijn gewoon zo vrgygdciasxgfyan sexy, ik loop nu echt gewoon te kwijlen en ik heb net lekker karamel snoepjes gestolen en in mijn nedelands boek staat dat je elke dag 5 tot 7 broodjes moet eten!!!
    OMB, ik eet er echt maar 1,minimaal.
    Maar ik dwaal weer af, ben ik goed in :)
    Je moet gewoon even 20 nieuwe hoofdstukjes activeren<3
    Want ik wil met je verhaal trouwen maar dat is zielig voor Justin want wij gaan natuurlijk trouwen en dan krijgen we een zoonje -want dat wil Justin graag omdat die zoon dat zijn dochter kan beschermen, net zo als hij nu kan doe bij zijn broertje en zusje- ik vind dat echt zo lief.
    MAAR IK DWAAL WEER AF!
    Je moet gewoon verder, ik weet niet of deze reactie ang genoeg is, maar de het anders voor mijn REP?
    Nau ik hoop dus dat je verder gaat en nog sorry voor het verspillen van je tijd ik ben gewoon heel dom, laatst zei er een jongen uit mijn klas: met hoeveel mensen is het recoor troi gedaan? Dus ik heel slim nadenken, dus ik gokte iets van 10, iedereen mij uitlachen. Ik stond daar echt zo vanWTF, waarom lachen zij? Dus ging ik maar wat hoger goken, ik zei iets van 20???
    Weer iedereen lachen, toen zei zn iemand uit de 1e tegen mij: je kunt een troi maat met zn 3e doen, anders is het geen trio meer!

    Ja, ik weet het, ben gewoon fcking dom, maar ik trouw met Justin dus ben ik gelukkig
    EN WEER DWAAL IK AF!
    Dus voor de laatste keer, wil ik nu niet weer afdwalen.
    Ga maar gewoon verder en sorry voor je tijd te verspillen met mijn domme verhalen
    xx

    1 decennium geleden
  • xjustinbx

    verder !!
    je moet gewoon verder gaan !!
    waarom ??
    omdat dit verhaal ...
    geweldig,
    super,
    fantastisch,
    amazing,
    awesome,
    had ik al geweldig gezegd ??
    maar goed

    heel snel verder. want dit is het beste verhaal ever !!
    (flower)

    1 decennium geleden
  • ilubluke

    Wojoooooooooh echt zn leuk verhaal eh !! Ik vind amy wel heel zielig met wat ze allemaal meemaakt enzo ! En ook voor Justin ! Maar ze moeten geen ruzie ofso meer krijgen want dat vind ik niet leuk ! ze moeten gewoon gezellig bij elkaar blijven ! chaz in dit verhaal is echt een ass. :O Ik wil em echt keihard slaan want jah , als je amy en justin gaat slaan , kun je het terug verwachten. mjaa probeer beetje lange reactie te schrijven want jy wilt lange reactiess ! je moet echt snel verder schrijven en dan heel veel hoofdstukjes , dan maak je mijn dag weer goedd (A). Heb jy eigenlijk een valentijn ? Ik wacht zelf nog op Justin, hij komt hopelijk snel ! Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van selena moet denken, want ze is best wel kinderachtig eigenlijk want ze hebt babyface en weetje , het was uit tussen selena en justin eh ! maar voor heel even eigenlijk maar toch , het kwam omdat selena niet wou dat justin met chris brown en sean kingston enz omging omdat ze hun criminelen vind, maar ik bedoel, weetje hoe tantoe rijk hun zijn , waarom zouden ze dan gaan stelen ? Maar ik vind ook wel zo van , Justin is gelukkig met haar dus dan moet je blij zijn voor hun weetjewel , maar ja , ik ben gwn heel erg jaloers denk op selena :$ maar ik bedoel , wie niet ? als je kijk naar justin dan wil je em gwn hebben toch ? maargoeed , hopelijk is dit wel een beetje een lange reactie want je moet echt heel snel verder schrijven want je kan echt spr goed schrijven en ik hou gwn van je verhaal ! echt hij is helemaal top ! (H) dus snel verderr? (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen