Foto bij Simone & Gordon Getrouwd

Heb uren achter die foto gezocht

...En Tokio-mutti trouwde met de muziekleraar van Bill en Tom



Zon, zee, strand en meer... namelijk een bruidspaar in de duinen! Gisteren trouwde Simone Kaulitz met haar vriend Gordon Trümper (37) op het Duitse eiland Rügen. Wacht eens, Simone Kaulitz?! Ja inderdaad, de moeder van de Tokio Hotel-twins Bill en Tom Kaulitz (beiden 19 jaar)



Al twaalf jaar geleden leerde de kunstenares uit Loitsche (Magdeburg) de muzikant Gordon kennen. Gisteren nam ze hem mee naar een witte tent aan het Göhlener Nordstrand en sindsdien mag Gordon zich haar man noemen.



De gitarist van de band "Fatun" droeg een bruin colbert, een beige broek en een op die kleuren afgestemd hoedje. Simone straalde in een lange, witte bruidsjurk terwijl haar schouders werden bedekt door een dito stola.



De avond bracht het gezelschap door in het "Bernsteinpalais", dat tegenover het Hanseatic hotel staat. De gasten feestten de hele nacht door, incl. een optreden van Bill en Tom! De nieuwe stiefvader was vroeger overigens de muziekleraar van de tweeling. Tom leerde het gitaarspelen op zijn "RockScool". Dat zorgde uiteraarde voor een goede relatie tussen de stiefvader en de twins.



In een interview zei Trümper: "Ik heb geprobeerd een grote broer voor hen te zijn."



Simone Kaulitz was al eerder getrouwd, maar scheidde van haar man toen de tweeling slechts zeven jaar oud was. Jörg Kaulitz is tegenwoordig vrachtwagenchauffeur en woont in Hannover.



En nog een stukje ;]



foto: http://tokiohotelnederland.web-log.nl/photos/uncategorized/2009/08/03/1_rgen.png



De badgasten kunnen hun ogen niet geloven als ze het paar over het strand zien schrijden. Hij in een bruin colbert, beige broek en een matching hoed. Zij in een witte bruidsjurk en een stola die de schouders bedekt. En dat terwijl het een aangename 28 graden is!



Al snel doet een gerucht over het strand de ronde: het zou hier om Simone Kaulitz, de moeder van de Tokio Hotel-twins Bill en Tom (19), en haar vriend Gordon Trümper (37) gaan, die elkaar - heel romantisch - op het Noordzeestrand het "Ja"-woord willen geven.



De kunstenares uit Loitsche en de gitarist van de band "Fatun" kennen elkaar al 12 jaar. In zijn "RockScool" in Magdeburg pikte Tom het gitaarspelen op.



Een ding kunnen de badgasten echter niet bevatten: wat doet dat verrekte dixi-wc-hokje zo dicht bij de feesttent?



De noodzaak van 't dixi-ding wijst zichzelf uit: na de ceremonie amuseert het gezelschap zich onder het genot van een hapje en een drankje. En als er zo veel te drinken en te snacken valt, is een wandeling naar het hotel gewoon niet te doen en dus is er een dixi-wc.



Pas om half zeven 's avonds trekt het gezelschap zich terug, het feest gaat tot in de vroege uurtjes door in het Bernsteinpalais. Bill en Tom zouden zelfs een kleine show hebben opgevoerd voor het bruidspaar!



De Tokio Hotel twins werden echter pas gisteren voor het eerst in Göhren aar gespot terwijl ze 's middags (in het bijzijn van een bodyguard) een ommetje met de hond maakten...


(de persoon die dit ooit heeft gegeven aan me, laat het me is weten via PB, dan vernoem ik je naam)

Reageer (1)

  • MrsGrey

    meer please..
    over dat meisje die zm had gepleegd vindt ik egt zielig :S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen