Foto bij Mededeling

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • KuroTenshi

    Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer veel plezier :):):)

    1 decennium geleden
  • Oblivisci

    Veel plezier(K)

    1 decennium geleden
  • xlufjoetoexx

    Oeh, mijn mailbox volgespamd met 'Nieuw hoofdstuk geschreven door LivingDeath', I like it! Dan word ik blij. (:
    Ik zou zeggen, denk af en toe eens aan ons (;
    En euh, wees voorzichtig, ik wil niet dat er iets met je gebeurt...

    Maar vooral: have fun! <3

    1 decennium geleden
  • Valdys

    Veel plezier (K)

    1 decennium geleden
  • EpicProngs

    Toen ik zag dat dit hoofdstuk mededeling heette dacht ik gelijk al: "NEEE GODDD!! HIJ GAAT TOCH NIET ZEGGEN DAT IE STOPT OF IETS?!!! NEEEE"

    maar gelukkig wil je dat niet melden ;) Ik heb nu al zin in morgen (H) Ik denk dat ik alles wel even morgen lees (dus niet te laat posten) want zelf ga ik rond 9 ('s avonds) naar oostenrijk en kom ik dus ook de rest van de week niet op quizlet :( Je gaat snowboarden toch?? HEEL VEEL PLEZIER!! (H) en jij ook een fijne vakantie en geen dank voor het lezen van je story, jij bedankt voor het schrijven van je story!! Het is namelijk echt een van de beste (ja de story van PritParsons en nog wat andere vind ik ook echt supergoede stories!!!) maar dit is dus (samen met die) een van de beste stories die ik lees!! Ik hoop echt dat je na de vakantie snel verder schrijft want ik kan echt niet nog langer zond FOTL!!! EN veel plezier met snowboarden!!! Love you (and your story) (H)(K)(flower)(H)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen