Foto bij 012

Kaylin pov.

Als we allebei ons ijsje op hebben, staan we op. "Zal ik je naar huis toe brengen?" vraagt hij als we naar de auto toelopen. "Hoelaat is het?" vraag ik en Justin kijkt op zijn mobiel. "Het is nu 4 uur" zegt Justin en ik zucht. "Ik kan nog niet naar huis" zeg ik en Justin knikt. "Dan gaan we gewoon naar het park" zegt hij en we stappen in. Ik wordt steeds verliefder op deze jongen, wat heeft deze jongen wat me zo verliefd op hem laat worden? Ik staar naar buiten en merk niet eens dat we stilstaan. "Kaylin, we zijn er" zegt Justin lachend als ik eindelijk uit mijn gedachten ontwaakt ben. Ik glimlach even en stap dan uit. Ik schaam me kapot. Samen lopen we het park in en gaan we op een bankje zitten. "Ik ben blij, dat we overnieuw begonnen zijn Kaylin" zegt hij en ik glimlach. "Ik ook" zeg ik en dan is het een aangename stilte tussen ons.

We staan voor mijn huis. "Tot morgen op school" zegt Justin en ik knik. "Tot morgen" zeg ik terug en hij geeft me een knuffel. Ik stap de auto uit en zwaai nog even en dan rijd Justin weg. Deze dag was echt fantastisch. Ik ga naar binnen en hang mijn jas op en trek mijn schoenen uit. Ik ga meteen naar boven en laat me op m'n bed vallen. Ik voel me op dit moment echt gelukkig. Ook al is er niks gebeurd tussen ons. Ik pak mijn BB en ga naar twitter, moet morgen wel ff zijn nummer vragen, dan kan ik met hem smsen enzo. KaylinConrad I had a good day with @Justinbieber. We have to this more xx Ik tweet het en leg mijn telefoon weg en sluit mijn ogen. Ik ben toch behoorlijk moe na zo'n dag.

Ik schrik wakker van m'n wekker en sla hem uit. Ik zucht en kom overeind. Ik zie nu pas dat ik vergeten ben m'n kleren gisteren uit te trekken. Ik pak een nieuw setje en loop naar de badkamer.
Al snel ben ik klaar met douchen en heb me aangekleed. Ik loop weer naar mijn kamer en pak mijn mobiel. Oh, ik heb een tweet. Justinbieber Indeed it was a good and funny day. I hope we can do that tomorrow again @KaylinConrad xx[/i] staat er en meteen komt er een glimlach op mijn gezicht. Hij wilt weer afspreken vanmiddag. Ik zou niet alles willen. Ik maak me snel klaar en pak snel wat eten, als ik zie dat het al kwart over 8 is. Ik pak snel mijn fiets uit de schuur en begin te racen naar school om niet te laat te komen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen