Niall POV
Ik sta voor het raam met een geschrokken gezicht. Ik kijk in het gezicht van de jongen die mij tegen de kluisjes aan heeft geduwt.
Zijn pupillen zijn groot van schrik als hij mij ziet. Hij staart me lang aan en rent dan snel weg. Ik klop tegen de ruit en schreeuw dat hij stil moet gaan staan, maar hij hoort me niet.

Ik ren naar de kapstok en doe mijn jas aan. Zonder schoenen ga ik naar buiten toe. Ik ren achter die jongen aan. Ik moet en zal hem spreken. Hoezo moest hij mij dreigen en tegen de kluisjes aangooien? Het maakt me niet uit wat ik in mijn voeten krijg ik moet hem gewoon spreken.
Hij is een stuk sneller dan mij, maar ik geef het niet op. Als we de zoveelste straat inlopen gaat hij een steeg in. Ik stop voor de steeg en kijk hijgend naar mijn voeten. Ik zak neer op de grond, tegen het muurtje aan.

Ik hou mijn voeten vast die vol bloed zitten. De tranen stromen over mijn wangen. Was Beau maar hier, hij had gezegt: '' Niall, je moest je schoenen aandoen babe. Laat mij maar even kijken naar je voeten.'' Hij zou kusjes op mijn voeten geven. En zeggen dat alles weer goedkomt.
Er stromen meer tranen over mijn wangen. Ik wil net opstaan totdat ik een hand op mijn schouder voel.

Reageer (4)

  • Ganbarimasu

    aaaaarggh!!! Ik kan niet meer verder lezen!! xx komop!

    snel ver verder! xx (K) ik hou van je verhaal!!

    1 decennium geleden
  • kickassgirl

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • kryptonarry

    Snell verder;)

    1 decennium geleden
  • oordopje

    spannend snel verder(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen