Foto bij 05 - Esmee

Verward probeer ik mijn gedachten onder controle te houden, maar het lukt niet echt. " Als je echt van me hield, had je haar gewoon een klap verkocht en van je afgeduwd. Je leek het niet eens erg te vinden, je stond daar maar! " en een verdwaalde traan baant een weg over mijn wang. " Ze was te sterk. " in zijn ogen zie ik de halve waarheid. Dat was de druppel. Ik pak Tyler zijn arm en trek hem met me mee, een gebroken Louis achterlatend. Ik even niks meer hebben, als ik nou in zijn ogen had gelezen dat het niet gelogen was, had ik hem misschien nog een kans gegeven. Met kwade passen loop ik het park uit, Tyler achter me aan slepend. Ik wil al bijna het huis weer inlopen, toen ik me bedacht dat Louis zo ook wel weer naar huis zou gaan. " You can crash at my place. " zegt Tyler liefjes. Kwaad knik ik en we lopen naar zijn huis. Hij maakt de deur open en ik loop naar binnen. Ondertussen ben ik wat gekalmeerd en ik plof op de bank. Tyler gaat meteen naast me zitten en slaat zijn arm om me heen, even kijk ik hem verbaasd aan maar laat het dan toe. " Ik ben een veel betere vriend dan Louis en.. blablabla.. " vertelt hij en ik doe alsof ik luister, eigenlijk boeit het me echt geen ene ruk. Opeens krijg ik er zo genoeg van dat ik mijn lippen op de zijne druk. " Zo die is tenminste stil. " gaat er door mijn gedachten. En natuurlijk wou ik Louis terug pakken, voor de pijn die hij mij gedaan had. Tyler gaat op in de zoen en pakt me steviger beet. Ik sta een soort van op en ga, zonder de kus te verbreken, op zijn schoot zitten. Ik wou zo graag Louis zijn gezicht nu zien en ik ga nog vuriger door in de kus. Tyler pakt mijn kont stevig beet. Met mijn handen maak ik zijn blouse open en ga er met mijn handen onder. Ik strijk over zijn buik. Hij heeft een sixpack, maar die van Louis is gewoon mooier. Snel duw ik de gedachte weg. Ik spring van Tyler zijn schoot af en geef hem een knipoog en loop naar de wc. Ik doe leg mijn haar goed en werk mijn mascara een beetje bij. Verleidelijk loop ik weer terug naar Tyler. Ik zou hem nemen, dan zou ik Louis kunnen vergeten. Ik geef hem een lap-dance en Tyler tilt me over zijn schouder, de trap op.

De volgende ochtend word ik wakker, met Tyler naakt naast me. Ik zie dat ik ook helemaal niks aan heb en pak snel een shirt. Snel loop ik naar beneden en zoek de kasten door naar eten. Ik eet wat en ondertussen hoor ik Tyler de trap af lopen. Hij komt naast me zitten en geeft me een kus op mijn wang. " So we're back togheter? " vraagt hij. Ik knik.

Reageer (8)

  • LukeHemmings

    Woow dat was een lang verhaal....
    Ssorrryyy sat moest k zeggen van mezelf :p
    Gauw verder pleassse?!?!?!
    Xx ChocoPupz

    1 decennium geleden
  • AgentNialler

    Omg snel verder!

    1 decennium geleden
  • myrthe1998

    verder!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • GottaBeLouis

    Maar het zou wel leuk zijn x'D

    1 decennium geleden
  • GottaBeLouis

    Louis is een sexy Vampier !! x'D En ik wil altijd wel een vervanging zijn voor Esmee... (Nee dit wil ik echt niet want dan is je verhaal verkakt!)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen