Foto bij 230~

Krijg ik nu meer reacties, want op het vorige deel had ik er bijna geen... Misschien omdat ik te snel over trouwen en kinderen begon??

Laura poV
Ik zuchtte diep. 'ik weet niet, Tom, ik waar meer aan het lachen dan dat ik echt serieus was. Ik ben verdorie 18! Voor het moment houd ik me niet bezig met zo'n dingen.' zei ik op een verdedigende toon. '1) Je bent negentien.' 'achttien nu nog!' Tom schudde zijn hoofd en wees naar de klok 00:02, oké, 19 dan. '2) Misschien denk je nu dat ik té serieus ben -daar heb je wel gelijk in- maar ik ben ook ouder. Ik heb me niet altijd gedragen naar mijn leeftijd maar...Ik denk dat mijn moeder ergens wel een punt heeft, Lau.' zei hij zacht. ik slikte en liet me gewoon in mijn bed vallen. 'Laura?' 'ik leef nog...'zei ik zachtjes. Tom grinnikte en kwam naast me liggen. 'Zou jij dan nooit kinderen willen?' vroeg hij zacht. 'Hoe bedoel je? In het algemeen of met jou?' vroeg ik zachtjes. 'Liefst met mij maar eigenlijk bedoelde ik in het algemeen..' zei hij zacht. ik haalde mijn schouders op. 'de enige kleine kinderen die ik ken zijn mijn broer en zus, en ik denk niet dat de wereld nood heeft aan nog zo'n monstertjes.' zei ik zacht. 'Nu ja, jij was natuurlijk een hele leuke baby.' Fluisterde hij in mijn oor. 'Wat bedoel je daar nu mee?' vroeg ik. 'Dat jij en je zus compleet anders waren... Als baby's en in ehm..latere levensjaren.' zei hij met een lachje. Ik probeerde hem te negeren, maar wat ik niet kon negeren was Tom die met zijn handen over mijn buik streelde, alsof er een baby inzat. 'Tom, als je het wil weten, ik ben niet zwanger.' zei ik zacht. Tom grinnikte. 'Wel, ik hoop dat ik dat wel zou weten, voor het moment zou het me wel heel ongeloofwaardig lijken als jij zwanger was, tenzij je avontuurtjes hebt met de andere jongens aan boord.' zei hij in mijn oor. Ik zuchtte. 'We zitten niet in een boot of Vliegtuig.' zei ik zacht. 'Dus kan het niet "aan boord" zijn.' zei ik. Tom Deed alsof hij schrok. 'DUs je bedriegt me wel?' vroeg hij gespeeld boos. ik legde mijn hoofd tegen zijn schouder. 'ik weet wel dat je tot zoiets gemeens niet in staat zou zijn.' mompelde hij zachtjes. 'Nee, dat is meer iets voor jou hé?' vroeg ik lachend.

Reageer (4)

  • ProudAlien

    Awhh lief!
    Laura vertrouwt hem gewoon nog niet helemaal..
    Ik vind dat ze wel samen hechter moeten worden! ;D
    Leuk deeltje.
    Snel verder? (A)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • Raveness

    ze zijn zo cute samen...

    snel verder gaan please!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Die afbeelding die je gebruikt, is zooooooooooo schattig!!!
    En Tom en Laura zijn lief bezig, elk verliefd koppeltje begint al heel vlug in hun relatie over trouwen en kinderen, ook al zijn dat plannen voor later. Ik heb hier dus zeker geen problemen mee, dat je dat onderwerp al naar boven brengt in je verhaal!
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen