Foto bij 232~

verjaardagsfeestje!!! Krijg ik nu veel reacties??? *puppyoogjes*

Laura PoV
Georg had duidelijk te veel geld, als hij het kon verspillen aan een Iphone voor mij, en Gustav, jah, waarschijnlijk was hij vergeten dat hij nog maar een nieuwe Mp4 had, waardoor hij een goed verjaardagscadeau had voor mij. 'Zijn jullie al begonnen met verjaardagscadeau's uitpakken?!' riep TOm toen hij binnenkwam, blijkbaar geschrokken. We keken hem verbaast aan. 'Waarom?' vroeg ik terwijl ik een kleiner pakje uit Toms stapel nam. Zijn ogen werden een tikkeltje groter terwijl hij het pakje -met gruwelijk, (horror in mijn ogen) babymotief- uit mijn handen nam. 'NIet voor nu.' mompelde hij zachtjes. Hij knipoogde en liep naar zijn kamer om het weg te steken. Ik keek hem na met samengeknepen ogen; ik hoopte voor hem dat er niet iets instak dat ervoor zou zorgen dat ik Tom zou castreren want anders... wel, dan zou ik hem moeten castreren...
Ik probeerde het te negeren, en ging verder met Bills cadeautjes. Bill had 2 paar hoge hakken voor mij gekocht, in zwart en flashy rood.en daarbij had hij ook nog eens een juwelen hanger+juwelen gekocht -er was juist nog 1 plaatsje vrij voor Tom's ketting waardoor ik me afvroeg of Bill ervan geweten had. Verder had hij nog meer dingen; een gsm hoesje, een Th t-shirt -waar hij waarschijnlijk niet voor had moeten betalen- en nog een heleboel dingen die ik waarschijnlijk niet nodig had. Tom had meer ..andere dingen; massage olie, schoonheidsproduct -wel van mijn favoriete merk dat te duur was voor mijn tijdelijke portefeuille-en meer van die verwen producten en een f*cking Laptop... Maar ik bleef me afvragen wat in het pakje had gezeten dat TOm had weggehaald op het moment dat ik het wou openen.
Ik gaf hem een kusje, hij sloeg zijn handen om me om me langer bij hem te houden. De jongens joelden luid, en voor 1 keer leek ik heel goed in staat te zijn om hen te negeren. ah, waarom moest TOm nu net zo'n goeie kusser zijn. op die manier kon je toch nooit echt boos zijn op hem? Ik kreeg meer en meer het gevoel dat hij dat zelf ook al bedacht had... of ik zag gewoon dingen die er niet waren.

Reageer (3)

  • MadeOfSilver

    geweldig

    1 decennium geleden
  • ProudAlien

    Awhhh superveel kadootjes!!
    Ik krijg ook een Iphone voor mijn verjaardag! :D
    Ik wil echt weten wat er in dat ene pakje zit..
    Snel verder? (flower)
    x'

    1 decennium geleden
  • LaLaLaLovely

    Ik wil ook weten wat er in de pakje zit van Tom! D:
    Ga je snel verder? <3
    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen