Foto bij Thirty-Six

Cute ^^

*Harry Styles

Wauw! Ik wist niet eens dat er zoveel woede in zo'n klein lijfje kon zitten. Ik was behoorlijk geschrokken van Zoey's uitval. Wat had ze?
Trevor draaide zich om naar de deur en wou achter haar aan gaan maar werd tegengehouden door Niall.
'Ze wil waarschijnlijk even alleen zijn.' Trevor leek te twijfelen maar ging toen zitten. de rest ging ook voort me andere bezigheden.
'Wat een drama-queen, zeg.' siste Mell die ondertussen terug naast me was komen staan. Ze rolde met haar ogen en legde haar gemanicuurde nagels op haar heupen.
Ik haalde onverschillig mijn schouders op. 'Je moet toegeven dat jij er ook wat schuld aan treft.' antwoordde ik. Ik probeerde mijn stem niet al te beschuldigend te laten klinken.
'Ik?' Mell keek me verbaasd aan alsof ze dacht dat ik het tegen iemand anders had. Ze legde haar wijsvinger op haar hals en wees naar zichzelf.
'Ja, jij bent ermee begonnen, niet?' Was het omdat ik Zoey een compliment had gegeven dat Mell zo was uitgevlogen? Was ze dan echt zo jaloers?
'Sorry hoor, maar vind je haar jurkje nu ook niet een klein beetje sletterig? Zij viel mij aan, trouwens! Niet eens om een hele goede reden: ik zei gewoon dat ze jaloers was. Dat mens is gestoord.'
'Waarom zou ze jaloers zijn?' vroeg ik, nog steeds in gevecht met de toon van mijn stem.
'Dat heb ik toch gezegd: omdat ik jou heb en zij niet. Oh ja, Harry. Wil je... ik bedoel: geen verplichtingen, maar zou je het niet leuk vinden om mij als vakantielief te hebben?' Opeens zat ze lieflijk met haar ogen te knipperen en hield ze haar hoofd een beetje scheef.
Wacht? Was ze zo uitgevlogen om mij? Nu ik erover nadacht: was ze niet subtiel met me aan het flirten sinds het begin van de zomer?
Zoals die keer toen we gingen zwemmen en ze mijn haar belachelijk maakte en er vervolgens even door streek.
Hadden we twee weken geleden niet hier, in deze club, gezoend?
Oké, met een beetje hulp van flesjedraaien natuurlijk, maar er was toch zeker een vonk geweest.
Was dat het dan? Was ze verliefd op me? 'Harry?' vroeg Mell voorzichtig.
Oh juist, zij was er ook nog, wat had ze gevraagd?
'Hé, Mell, ik ga even naar de wc.' zei ik, waarna ik wegliep en, toen Mell eindelijk wegkeek, door de buitendeur weg glipte.

Drie keer raden wat Harry gaat doen. :P
Ik ben verliefd op die foto by the way. xD

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen