Foto bij 234~

Ik denk dat jullie nu wel weten wie het is ^-^

Laura PoV
Ik stond bijna te springen toen mijn mails zichtbaar werden; 89 ongelezen e-mails (heb ik op 1 dag eens gehad door Q) waarvan bijna 60 van dezelfde afzender. ik opende de laatste.

De mails zijn wel vertaald voor mijn eigen gemak...

From; A.Lamb@hotmail.com
To; Laura_Shuldz@hotmail.com
Subject; I hate you!!!!!!!
Laura,
Ik haat je, had je al kunnen lezen... je zou op zijn minst je best kunnen doen om te doen alsof je mijn mailtjes leest, schat.
Gelukkige verjaardag,
Adam

P.S. Misschien kan ik dat "Ik haat je" vervangen in gelukkige verjaardag als ik meteen een e-mail terugkrijg...


Ik glimlachte en keek wanneer hij verstuurd was; op mijn klok deze morgen 8 u maar hoe laat het voor hem was in Amerika? I don't know.
Ik opende een nieuwe mail, als hij dan toch meteen een bericht terug wou. Tom keek mee over mijn schouder, las mee... fronste, waarschijnlijk bij het woord "schat". ik glimlachte lichtjes.


From; Laura_Schuldz@hotmail.com
To; A.Lamb@hotmail.com
Suject; Happy B-Day...
Adam,
Leuk dat je zo vriendelijk doet op mijn verjaardag. GOed, je hebt een punt, ik heb het ergens wel verdient. Maar waarom zo hard voor mij *ween ween* nu is mijn verjaardag verpest... (niet echt, hoor. alleen is mijn gsm rekening plat doordat je zo dom deed om van Amerika naar Europa te bellen!) Sorry van je mailtjes, ik ga ze lezen, ik beloof niet dat je vandaag nog antwoord gaat krijgen, maar ik doe mijn best. Beloofd! *fingers crossed* xD
Er is veel gebeurd de laatste maanden, dat kan ik wel zeggen, maar dat doe ik wanneer ik meer Privatie heb, en er geen jongens over mijn schouder meelezen..
See you Soon honey,
Lau


TOm keek me argwanend aan. ik glimlachte lichtjes. 'Wie is Honey?' vraagt hij poeslief, maar ik merk aan zijn ogen dat hij het niet helemaal meent. 'Hij is mijn Bff, en ik ben schat, de meerderheid van de tijd.. ' mompel ik met een klein glimlachje. Nu pas kan ik met een gerust hart aanvallen op de pizza.

Krijg ik nu veel reacties??

Reageer (9)

  • xKaulitz18x

    super geschreven

    snel veder gaan hooowr

    <3

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • MadeOfSilver

    Haha geniaal

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Ik ben ook weer bij gelezen na een week vakantie in Oostenrijk hihi, Super deeltjes! Snel verder

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen