Foto bij 235~

laten we dit maar haar laptop noemen als "cadeautje" van Tom voor haar verjaardag...

Laura POV
'Dus, wie is Honey voor wie jij in eerste instantie Pizza zou laten staan, op je verjaardag?' vroeg Bill terwijl hij geïnteresseerd naar voren leunde. 'Waarschijnlijk dezelfde gast die haar daarnet belde.' merkte Georg op. Ik knikte met een klein glimlachje. 'Hij noemt zichzelf een lammetje..' zei Tom met een jaloerse toon in zijn stem. 'Het is zijn afkorting, volledig klinkt zijn naam; Adam Mitchel Lambert.' zei ik nog steeds met diezelfde glimlach op mijn gezicht. Bills ogen fonkelden even, maar werden meteen weer dof. 'Adam Lambert?' vroeg hij verbaast. 'Gregory, anti-vriendin en ik hebben ooit samengewerkt om de kledij van "If I had you" te maken. Adam en ik houden nog contact, en ik denk Gregory ook maar minder frequent.' zei ik trots. 'Oftewel, vroeger hield je contact aan het aantal onbeantwoorde mails te zien.' mompelde Tom. ik rolde met mijn ogen. 'Ja, en dat komt allemaal door jou. Happy nu?' vroeg ik lichtjes geïrriteerd. Hij grijnsde en kuste me. Gustav en Georg begonnen te hoesten. 'We zitten aan tafel mensen, huur een kamer als je dat wilt doen.' zei Gustav luid. ik hoorde een geluidje dat aangaf dat ik mail had. Tom zuchtte toen ik meteen weer naar de laptop liep. Bill probeerde hem te kalmeren. 'Hij is gay..' fluisterde hij Tom toe. ik rolde met mijn ogen, maar dat konden ze natuurlijk niet zien.


From; A.Lamb@hotmail.com
To; Laura_schuldz@hotmail.com
Subject; Too late to apologize...
Laura,
Happy B-day. het was niet de bedoeling om geld af te nemen, maar ik dacht dat dit zowat de enige manier was om je erop te wijzen dat je al meer dan drie maand niet meer antwoord op mijn berichten... So... ik denk dat ik je maar eens ga vergeven...maar dan wil ik details en echt elk deeltje van je leven dat ik de afgelopen maanden gemist heb, dus begin maar te denken, lieve schat. Ik heb wel een aantal roddeltjes gehoord van Greg. Dus jij en ...euhm... dingetje (ik blijf haar naam maar vergeten) liggen in ruzie voor iets doms als een Tatoeage? Je hebt je eigen opgestelde grenzen laten wegvegen... je doet alles wat je gezworen had om niet te doen? Mensen weer toelaten in je leven die je euhMMM oh ja, haatte. Niet dat ik kritiek heb, ik ben heel geduldig... maar jij bent Naïef... Ik wel details... en wel nu!

Liefs,
Adam...



Mensen, ik heb een alibi voor de hele week geen Quizlet! Ik had geen internet; zaterdag was het plots... weg. Vanmorgen is het hersteld, en om jullie een beetje lief te houden -voor jullie dreigen- zet ik eerst deeltjes online voor ik aan Bloodysky haar verhaal doordoe, wat ik écht wil!! Dank u voor uw begrip...;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen