Foto bij 075

sorry mensen dat ik zolang niet heb geschreven, heb een heel druk weekend gehad. Maarja, hier is weer een hoofdstukje voor jullie (:
-
IK BEN ZO TROTS OP MY BOYS HÈ <3 BRIT award <3

Rebecca POV
Ik word wakker in een leeg bed. Harry heeft op de bank geslapen, alweer. Ik doe een joggingbroek en een shirt aan en loop naar beneden. Het is Valentijnsdag en ik heb ruzie met mijn vriendje, geweldig. Beneden zitten Zayn en Sharon klef te doen op de bank. Ook Niall en Angela zitten samen op de bank. ‘’Goodmorning guys,’’ zeg ik waarna ik naar de keuken loop waar Louis druk aan het sms’en is. Liam staat aan het aanrecht en ik loop naar hem toe. ‘’Goodmorning,’’ zeg ik tegen ze. Liam mompelt een goodmorning terug en Louis mompelt iets terug wat op een goodmorning moet lijken, maar is te druk bezig met zijn mobieltje. Ik pak een broodje en doe er beleg op waarna ik aan het kookeiland ga zitten. In gedachten verzonken eet ik mijn broodje op. Ik heb Harry de hele morgen nog niet gezien en ik mis hem. Ik loop naar boven en ga met mijn laptop op bed liggen. Ik start twitter op en kijk op Harry’s twitter. Hij heeft nog niets getweet vandaag. Dan pas valt het briefje op het nachtkastje me op.
What can I do to show you I’m sorry? Without you there’s nothing left of me. You’re my world and I can’t live without you. Tonight, 6 pm. I’ll pick you up. Put a lovely dress on (: x
Mijn hersenen draaien meteen overuren. Wat is hij van plan? Waarom moet ik een leuke jurk aandoen? Ik sta op en loop naar de kast. Ik kijk tussen al mijn jurkjes en pak er uiteindelijk de lievelingsjurk van Harry uit. Die heb ik ooit eens van hem gekregen en hij vindt het geweldig als ik die aandoe. Het is een zwart strapless jurkje. Ik leg hem op een stoel neer en loop naar beneden. Ik ga proberen Louis uit te horen, hij weet hier vast meer van. Ik kom beneden waar ik Zayn en Sharon in een hot make-out session aantref. Ik loop snel door naar de keuken waar ik alleen Liam nog aantref. ‘’Waar is de rest?’’ ‘’Niall en Angela zijn samen naar het park en Louis is naar Eleanor.’’ Natuurlijk is Louis bij zijn vriendin op Valentijnsdag, dat ik daar niet aan heb gedacht. Misschien dat Liam meer weet? ‘’Weet jij wat Harry vanavond wil doen met mij?’’ Ik zie aan hem dat hij wel degelijk iets weet, maar hij schudt zijn hoofd. ‘’Liam?’’ ‘’Ik mag niets zeggen.’’ Teleurgesteld zucht ik, dit heeft geen zin. Als Liam iets niet mag zeggen, doet hij dat ook echt niet.
Het is half vijf en ik besluit mijn laptop af te sluiten. Ik pak mijn jurk, een strapless bh en een onderbroek en loop naar de badkamer. Ik doe de deur op slot en draai de kraan open. Als het water op temperatuur is, stap ik eronder. Ik geniet van de warme stralen op mijn lichaam en mijn gedachtes dwalen weer af naar vanavond. Ik weet echt niet wat ik moet verwachten en daar kan ik niet tegen. Als ik mijn haar en lichaam heb gewassen, stap ik onder de douche uit. Ik kleed me aan en föhn mijn haar droog. Ik besluit het op te steken en laat een paar plukken loshangen die ik krul. Ik doe een klein beetje mascara op en kijk goedkeurend naar het resultaat. Ik pak een paar zwarte pumps uit mijn kast en trek ze aan. Daarna loop ik naar beneden, waar Liam op de bank zit. Ik ga voor de tv staan, waar toy story bezig is. ‘’Is dit geschikt,’’ vraag ik onzeker. Liam knikt instemmend. ‘’Perfect. Je ziet er echt mooi uit.’’ ‘’Dankje.’’ Ik kijk op de klok en zie dat Harry elk moment kan komen. Zenuwachtig ijsbeer ik door de kamer heen, tot grote ergernis van Liam die toy story probeert te kijken. Volgens mij hoeft hij helemaal niet te kijken. Hij heeft die films al zovaak gezien, dat hij alles uit zijn hoofd weet. ‘’Rebecca ga zitten,’’ zegt hij gebiedend. Ik loop naar de bank en net als ik wil gaan zitten, gaat de bel. Ik schiet overeind en ren bijna naar de deur toe, voor zover dat mogelijk is op mijn schoenen. Ik hoor Liam grinniken, maar negeer hem. Ik trek de deur open en mijn mond valt open.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    SNEL VERDER!
    Love it! (H)

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Wat is Harry van plan?
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen