Foto bij 7, April Clearway.

Normal

Geïrriteerd zocht ik met mijn hand op het kastje naast mijn bed. "Met April", kwam er moeilijk uit. "April, waar ben je? Je had twee uur geleden op school moeten zijn!" De stem van Jordan liet me overeind schieten. "Shit! Kon je niet eerder bellen?" Ik hoorde haar lachen aan de andere kant van de lijn. "Maar nog drie uurtjes en dan zijn we uit. Ik kom niet voor die drie uur naar school, ik moet nu toch al nablijven", zuchtte ik en ik liet me weer terug in mijn warme bed vallen. "Als ik jou was zou ik maar komen, ik zie je over een half uur." De bekende piep liet me weten dat ze had opgehangen. Snel kwam ik mijn bed uit en begon me om te kleden, make-up op te doen en mijn tas in te pakken, om vervolgens twintig minuten later aan mijn weg naar school te beginnen.
Ik opende mijn kluisje en pakte de goede boeken eruit om daarna naar het goede lokaal te lopen. "En daar is mevrouw Clearway, wat dacht je? Laat ik deze les toch maar bijwonen?" Mevrouw Febray keek me chagrijnig aan. "Nou, eigenlijk werd ik opgebeld dat ik moest komen." Ik had geen zin in het gezeur van haar dus wilde op mijn plaats gaan zitten. "Nee, ik hoef geen mensen met een grote mond in mijn les." Ik zuchtte en liep de klas uit. "Ik had beter in bed kunnen blijven", mompelde ik tegen mezelf. Ik liep naar het lokaal waar je heen moest als je eruit was gestuurd. Er zat dan een lerares die toezicht op je hield terwijl jij het hele lesuur jezelf verveelde. Ik opende de deur en slaagde een zucht van opluchting toen ik zag dat mevrouw Collins er zat.
"Goedemorgen" Ik keek het lokaal rond en zag achterin twee jongens zitten die me bekend voorkwamen. Zayn en Liam. Ik liep naar ze toe en ging voor ze zitten. "Waarom zijn jullie hier?" Ik draaide me om zodat ik ze aankon kijken. "we waren volgens die vent van Frans, te druk", zuchtte Liam. "En jij?" "Ik besloot om toch maar naar school te komen en toen werd Febray boos en nu zit ik hier terwijl ik gewoon nog in bed kon liggen." Liam en Zayn schoten in de lach, wat ze een vernietigende blik van mij opleverde. "Willen jullie iets zachter doen en doen alsof jullie het erg vinden dat jullie hier zitten?"

Reageer (1)

  • Aves

    Haha... leuk geschreven!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen