Charlie ligt languit op de sofa te staren naar het tv scherm, waar Tokio Hotel het beste van zichzelf geeft. Af en toe, draai ik mijn hoofd als ik Bill's prachtige stem hoor. De stem waar hij duizenden, miljoenen meisjes mee betovert. Ik neem nog een slok water en wandel dan maar eens naar het toilet. Na mijn boodschap stop ik mijn handen onder het warme water en kijk op in de spiegel. De felroze gekleurde haren zitten in een speld, waar enkele plukken uithangen. Mijn roze oogschaduw is wat vervaagd, maar dat maakt m'n eyeliner wel meer opvallend. Ik zie er zo anders uit als vroeger, totaal anders. Zou Tom eigenlijk nog steeds voor me vallen of niet? Hij doet echt heel erg vreemd, dat ik niet weet wat hij nou precies wil. Ik moet zeggen dat ik toch wel een jaloerse achtergrond opmerkte in zijn ogen toen Bill me vastnam.

'Lays'?' Ik doe de kraan dicht en steek mijn hoofd om de deur. 'Riep je me Bitch?' De bezwete rockster draait zich om en zucht opgelucht. 'Ik maakte me al zorgen!' en trekt me tegen zich aan. 'Ohja?' Grijnzend dep ik met zijn handdoek wat zweetdruppeltjes van zijn hals af. Hij knikt en kijkt even om zich heen. 'Kusje?' Ik schiet in de lach en nijp in zijn wang. Ik weet wel dat hij er niets mee bedoelt of voor me voelt maar we moeten toch opletten voor... Waarvoor eigenlijk?


'Please? Als extra kracht voor op het podium.' Ik sla mijn armen om zijn hals en glimlach. 'éentje, goed?' Hij knikt en ik breng mijn hoofd dichter bij hem. Ik proef een lichte redbull smaak en sluit mijn ogen. Ineens opent hij z'n mond, maar ik trek me niet terug. Mijn lichaam houdt me tegen, net alsof ik dit nodig heb. Een piercing rolt over mijn tong heen en ik druk me automatisch dichter tegen hem aan. 'Bill, waar blijf je?' De stem klinkt ver op de achtergrond, waardoor ik er dus ook geen aandacht aan schenk net als Bill die ongestoord verder gaat.

Hij schenkt me geen vlinders in de buik, net zoals Tom doet, maar wat ik bij hem voel is net zo verslavend en geliefd. Mijn handen strelen in zijn hals en langzaam beëindig ik de kus. Een klein zoentje laat hij nog achter en hij kijkt me doordringend aan. Hij streelt met een vinger over mijn wang en laat zijn hoofd tegen het mijne leunen. 'Ze maken me zo machteloos en kwaad Lays', ik weet niet of ik nog lang..' fluistert hij en ik trek hem in mijn armen. Vlak achter hem zie ik dat de deur open staat en is vergezeld door de gitarist. Zijn ogen blinken, hij kijkt levenloos op ons neer. Bill laat me los en draait zich om. 'Tom.' en passeert langs hem naar binnen. 'Lays'...hebben jij en Bill..nou..?' Zijn stem breekt, wat me opmerkelijk verbaasd. Hij geeft er dus toch om! 'Misschien.' zeg ik enkel en hij knikt. 'Je meent het toch niet hé?' Het klinkt smekend en kwaad tegelijk. Hij doet wat hij wil met zijn leven dus ik ook. 'Ik ben bloedserieus.'


'Jongens, jullie moeten weer op!' gilt David en ze benen de gang op. Tom staart me nog steeds aan, tegen de ergernis van Charlie die hem probeert te kussen. 'Blijf nou toch eens van me af!' roept hij uit en draait zich met een ruk om, richting podium. Charlie staart hem met een mond vol tanden achterna. 'Tom, ik..' Hij luistert niet en grijpt kwaad zijn gitaar van de staander. 'Tom, doe eens even rustig.' zucht David niet wetend wat de jongen nu weer zo pist maakt. 'Ja ja, laat me met rust.' Bill kijkt me even veelbetekend aan en verdwijnt dan de trappen op. 'Wat heb je met Tom gedaan?' roept Charlie tegen me uit en geeft me een duw. Ik heb het echt gehad met haar! Ik neem haar schouders en duw haar hard tegen de muur aan. Ze schrikt en staart me met bange ogen aan. 'Jij blijft met je poten van me af, oké? En vervolgens laat je me met rust voor er andere ongelukken gebeuren! Met Tom's vreemde stemmingen heb ik niets te maken, daar heeft hij zelf voor gezorgd!' roep ik uit en laat haar dan los. Ze staart me aan met grote ogen en ik stap zuchtend de paskamers binnen. Nu maar hopen dat Bil snel terugkomt.


Dank je voor alle reacties!! xxxxx (H)

Reageer (5)

  • TomKBitch

    wel zielig dat ze zo met bill zoent maar geen gevoelens geeft...
    en tom is in love x)
    xx dymm

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Wohow! Go Lays!

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Woehoew! Go Layla!!!
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden
  • Raveness

    YES YES YES YES!!!!

    En Charlie is op haar plek gezet!!!!

    alleen nu maak ik me zorgen om Lays want ik heb een vermoeden dat Bill hier een spelletje met haar speelt zodat hij charlie krijgt...
    Ik hoop het eigenlijk niet..

    snel verder please!!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen