Foto bij 243~

Laura Pov
Ik weet niet of we daar lang zaten, ik weet wel nog dat ik moe begon te worden, dus blijkbaar hadden we daar even gezeten. Ik legde mijn hoofd op zijn schoot. Hij glimlachte en kietelde met mijn haar aan mijn neus. ik probeerde hem te porren in zijn zij maar hij kon me steeds opnieuw tegenhouden en ik was diegene die porren in mijn zij kreeg. Het lag best goed, ik had kunnen verdrinken in zijn oogjes.
het leek bijna alsof we niet eens meer iets moesten zeggen, ik keek naar hem en ik leek ...aan te voelen wat er in zijn hoofd omging. En ergens ging dat ook andersom. 'Tom?' 'Hmm?' 'Wat zat er in het pakje dat ik niet mocht openmaken?' vroeg ik zacht. hij glimlachte. 'Ik zou graag hebben dat je me beloofd dat je me niet castreert. Ik denk dat Simone ook ooit oma wil worden.' zei hij glimlachend. 'Hmm, goed, ik denk zelf dat ik je niet eens ga vermoorden.' mompelde ik. hij glimlachte, legde mijn hoofd op een kussen en liep weg.
Niet zo heel veel later kwam hij terug met hetzelfde pakje als vanmorgen. 'Het leek me wel grappig om erbij te leggen, maar met je dreigement erbij, plus hoe de jongens zouden reageren heb ik de last minute beslissing genomen om het toch maar weg te doen.' zei hij terwijl hij mijn hoofd weer op zijn schoot legde. Hij gaf het doosje naar mij en op een of andere reden wist ik al op voorhand wat er in zat. een fopspeen met I love Mama... ik had het kunnen weten. Ik haalde de tutter uit het doosje en propte hem in Toms mond. Hij grijnsde en stak zijn fopspeen naar voren. ik gaf er een kusje op. Het was een grappig gezicht. Ik had gelukkig een foto kunnen nemen voor hij het ding uit zijn mond had kunnen halen. Goddelijk... Bill zou me hier dankbaar voor zijn...
Ik denk niet dat ik ooit meer van TOm heb gehouden dan dat ik nu deed..

Reageer (5)

  • Aldea

    wat cuteee. ik zal het wel willen zien: tom met een fopspeen (lol)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Cute!
    Snle verder!
    x

    1 decennium geleden
  • xKaulitz18x

    aaah wat schattig (H)

    snel verder gaan
    <3

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    snel verderr egt goed :)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen