Foto bij - 119 -

- Fred & George -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • fantasiegirl

    snel verder het si echt geweldig en je hebt een abo bij man
    (Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Oh, heb ik je ooit al verteld dat ik Libra niet zo leuk vind? Ik vind Alexandra veel cooler ^^ Nou ja, als ik het nog nooit gezegd heb dan weet je het nu, en als ik het al wel gezegd heb dan herinner ik je er aan ^^ En Victoria moet zich niets aan trekken van Nicholas. Als hij nu eenmaal idioot wilt doen en niet bij haar in de buurt wilt zijn is het zijn schuld. Niet die van haar, dus ze moet zich er niets van aan trekken maar ze moet vrolijk zijn (en terug iets met Draco krijgen ^^ Net zoals George iets met Roxanne moet krijgen ^^)
    Hey, dat is niet lief van je! Fred en George mogen geen ruzie hebben of boos zijn op elkaar. Ik begrijp best wel dat dit heel realistisch is wat je hebt geschreven maar ik vind het niet leuk ): Fred en George moeten samen blij en vrolijk zijn ^^
    Molly vind ik echt super realistisch gebracht/geschreven. Echt super goed gedaan! Zo komt ze ook voor in de boeken (: Heel erg goed gedaan (: Arthur zie ik ook zowel reageren (; Haha, vooral het punt dat hij op dieet moet van Molly vind ik geniaal gevonden ^^ Net zoals Georges opmerking over tante Muriels fanmail ^^ Hoe kom je er op? Echt geniaal!
    Sorry, geen lange reactie ): Maar dank je voor mijn verjaardagscadeau, echt heel erg lief van je (: Ga je alsjeblieft ongelofelijk snel verder? Ik hou na 'al die jaren' nog steeds van dit verhaal (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen