Foto bij (TC) Join me in death if you love me!

Hoe het begon! Deel 1

Huilend ligt Bill in mijn armen.
"Ik...ik kan het niet meer aan Tom (snik) ik kan het niet meer".
"Sssst Billa, rustig nou, alles komt wel goed".
Bill kijkt me met bloeddoorlopend ogen van het huilen aan. "Nee Tom...nee, dit komt nooit meer goed! Ze zullen ons haten, alles gaan we verliezen...alles. Tom?...Ik...Ik ben bang om jou te verliezen" snikt hij hopeloos.
"Och Billchen, liefje toch, mij ga je nooit verliezen, we hebben een bloedband, weet je het nog wat we elkaar ooit eens beloofd hebben? We zijn samen geboren en we zullen ooit samen sterven ook". Zacht streel ik door zijn haren en voel dat hij wat rustiger word, net als ik denk dat Bill in slaap is gevallen schiet hij opeens recht en kijkt me doordringend aan.
"Moesten we het nu eens doen Tom!".
Niet begrijpend kijk ik hem aan.
"Euhm, wat doen?".
"Wel...Samen sterven".
Geschrokken spring ik recht waardoor Bill nogal hard op het kussen neerploft, ongelovig blijf ik hem aanstaren. "Ben je helemaal gek geworden ofzo, ik wil nog helemaal niet dood hoor!" schreeuw ik in paniek.
Bill kijkt me geschrokken aan en ik zie hoe zijn lip begint te trillen, dan draaid hij zich om en kruipt diep weg in het kussen.
Verdwaasd staar ik naar zijn schokkende rug en voel hoe ik langzaam terug kalmer word.
"Hey liefje...Heeey niet huilen, komaan, sorry dat ik tegen je schreeuwde". Snel kruip ik terug op het bed en neem het trillende lichaampje in m'n armen.
"Hij gaat het doen Tom...hij gaat het de wereld vertellen, hij gaat al de foto's op het net plaatsen en dan zullen de poppen aan het dansen gaan" snikt Bill paniekerig.
Zuchtend leg ik mijn kin op Bill zijn kruin en denk terug aan een paar dagen geleden...



"Tomi?...Tooomiii?...TOOOOMIIIIIIIIIIIII?!!"
Bill gilt heel het huis bij elkaar en geschrokken spring ik recht uit de zetel.
"Bill, jong waar brand het?".
Lachend stuiterd Bill naar me toe, springt dan zonder waarschuwen in m'n armen en slaat z'n benen rond mijn heup.
"Oempf! Bill!". Ik moet mijn handen snel onder zijn kontje plaatsen om te voorkomen dat hij zou vallen. Bill kijkt me met puppyoogjes aan en drukt dan zijn lippen op die van mij.
"Whahaha gekkie toch, jaja ik zie jou ook heel graag, maar vertel me nu eens waarom je zo hyper bent?".
"Weeeeeeel" Bill neemt een grote hap lucht.
"Tommiewommie? Weet je wat er eindelijk open is en waar ik al zo lang naar verlang en waar ik al zo lang naartoe wil en waar ik eens echt nood aan heb want man o man met heel dat gedoe van Tokio Hotel heb ik nooit eens rust en gott ik kan het nu echt wel eens gebruiken want ik ben moe en heb dus dringend eens rust nodig want als ik geen rust krijg dan loop ik chagrijnig en daar krijg jij dan weer de zenuwen van en dan ben jij boos op mij en daar kan ik dan weer niet tegen dus heb ik onmiddelijk een afspraak gemaakt voor ons tweetjes en...en...en...".
Bill blijft maar doorratelen tot ik mijn lippen op de zijne druk en hem zo doe zwijgen.
"Oké Billchen, rustig en kalm, vertel me nu eens rustig waar we naartoe gaan?".
Bill ademt even diep in en uit en kijkt me dan lachend aan.
"We...Gaan...Naar...De...SAUNAAAAAAAA!!!" roept Bill terwijl hij in z'n handjes klapt.

Nog geen uur later liggen Bill en ik te zweten in onze privésauna. Bill ligt op zijn rug en god mag het weten hoe het hem lukt om in zo'n hitte in slaap te vallen. Ik blijf vertederd naar m'n slapende broertje kijken en volg de zweetdruppeltjes die van zijn lichaam glijden.
Langzaam voel ik beneden iets groeien en snel sla ik mijn handen voor m'n kruis. In m'n haast sla ik iets te hard op mijn erectie en kreun het uit van de pijn. Geschrokken van m'n luide kreun sla ik m'n hand voor m'n mond en kijk bang naar Bill maar gelukkig ligt die nog te slapen. Zweet druipt van Bill zijn lichaam, ik lik over mijn droge lippen en kan mijn ogen niet van zijn mooie lijf afhalen.
De warmte maakt me nog geiler dan ik al ben en voor ik het weet streel ik zuchtend over mijn eikel. Ik blijf Bill aankijken terwijl ik mezelf steeds harder en sneller begin te strelen. Met mijn andere hand masseer ik m'n ballen en kreunend sla ik mijn hoofd in m'n nek. Het is zo lekker dat ik mijn ogen moet sluiten maar het beeld van Bill blijft op mijn netvlies gebrand staan. Steeds sneller ga ik op en neer, ik zucht en kreun en voel hoe het zweet over mijn lichaam stroomt.
Opeens voel ik hoe mijn handen worden weggeslagen en geschrokken open ik mijn ogen. Ik schrik als ik in de twee chocolade bruine ogen van Bill kijk die maar enkele centimeters van mijn ogen zijn.
Mijn mond zakt open en ik kan me nog net inhouden om niet te kwijlen. Bill zit op zijn knieen voor me met zijn handen op mijn benen, zijn hoofdje houd hij schuin en in zijn ogen brand er pure lust. Maar wat vooral mijn aandacht trekt is zijn prachtige erectie die fier rechtop staat...



REACTIES BITTE ;)


xx Candy

Reageer (33)

  • Lumen

    hmm me likes.

    1 decennium geleden
  • ANNxALIEN

    Sexy Sexy!!

    1 decennium geleden
  • Sick

    hihi, interesant (A)

    1 decennium geleden
  • LindaDeMol

    uuh hopen jullie nu dat er porno films van tom en bill komen :S

    1 decennium geleden
  • Hayleyball

    nice <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen