September – 2012

      “Hoe wil je dat dan gaan doen?” Olivia haalde kort haar schouders op. Daar had ze nog niet echt aan gedacht. Het enige wat ze bedacht had dat ze het moest doen, het maakte niet uit hoe. “Ik begrijp best wel dat je het wilt doen. Ik wil je ook ongelofelijk graag helpen maar we moeten misschien eerst een plan bedenken Niet?” kort knikte ze. “Olivia, ik begrijp best wel dat je het zo snel mogelijk wilt doen. Maar dit kan je niet op één, twee, drie doen”
      “Dat weet ik wil. Ik wil het gewoon zo graag. Snap je?” een zucht verliet haar lippen. “Ik wil gewoon niet lang wachten. Ik begrijp echt wel dat dit goed georganiseerd moet zijn, dat we exact moeten weten wat we doen. Ik wil ook niet dat het fout loopt” Louis leunde achteruit op zijn bureaustoel.
      “Maar je wilt het echt doen?” ze knikte. “Voor alle fans?” weer knikte Olivia. “Je bent moedig, dat moet ik wel zeggen. De fans wisten wel dat jullie een relatie hadden. Ook dat deze nu uit is, maar ik denk dat ze echt uit hun dak gaan als je dat gaat doen”
      “Dat denk ik ook” een klein glimlachje verscheen op Olivia’s gezicht. Ze was er van overtuigd dat een groot deel van de fans haar zouden haten als ze terug een relatie kreeg met Niall. Toch wist ze dat er ook een deel blij zouden zijn, voor haar en Niall. Omdat die fans door hadden dat Niall haar terug wilde, nou ja. Olivia hoopte dat Niall haar terug wilde. “Wanneer kunnen we het eigenlijk doen?”
      “Euhm, ik denk dat we in oktober wel ergens terug een concert hebben ergens rond Doncaster. Je hebt geluk, eigenlijk was ons vorige concert ons laatste concert in Doncaster van deze tour. Er waren gewoon te veel mensen die konden komen omdat er te weinig tickets waren. Dus heeft onze manager een extra concert in geschakelt. Goed, toch?”
      “Dat is inderdaad goed” ze glimlachte. “Wanneer is dat concert”
      “Wacht even, ik ben direct terug” Louis sprong recht van zijn bureau stoel. “Harry?” het hoofd van de krullebol verscheen in het deurgat. “Wanneer hebben wij weer een concert in Doncaster? Of nou ja, in de buurt van Doncaster?” de krullebol haalde zijn schouders op.
      “Geen idee, misschien moet je het aan Liam vragen? Hoe lang ken je me nu al? Je weet toch dat ik afschuwelijk ben als het op data’s aan komt?” Louis knikte, dat wist hij inderdaad. Hij viste zijn gsm uit zijn broekzak. “Wat ga je doen?” er verscheen frons in Harry’s voorhoofd.
      “Liam smsen, ik ken de data’s namelijk ook niet”
      “Waarom vraag je het hem gewoon niet?”
      “Omdat hij hier niet is”
      “Wie is hier niet?” Liam verscheen achter Harry. “Hoi Louis”
      “Jij bent hier?” verbaasd keek Louis Liam aan. Wat deed hij weer hier? Niet dat het erg was, Liam was leuk gezelschap.
      “De jongens kwamen naar hier vandaag, dat wist je toch? Louis, je bent het toch niet vergeten?” Louis’ ogen gleden naar de kalender, die aan de muur hing. Inderdaad, Harry had gelijk. Vandaag zouden de jongens langs komen. Iets wat Louis helemaal vergeten was. “Wel dus” lachend schudde Harry zijn hoofd.
      “Sorry. Liam? Wanneer is ons concert in de buurt van Doncaster?”
      “Euhm, de zesentwingste oktober denk ik. Waarom?”
      “Gewoon. Iemand vroeg het aan me en ik wist het niet meer. Jongens, ik kom direct naar jullie, ik moet nog even iets doen” met deze woorden verliet Louis de kamer weer. “Olivia!” hij ging weer achter zijn computerscherm zitten en keek met een grote glimlach het meisje aan. “Ik weet wanneer het concert is” Olivia grinnikte, Louis’ kinderlijke glimlach was geweldig. “De zesentwingste oktober”
      “Zo lang? Nou ja, beter dan niet zeker?” ze liet haar hand eens door haar haar glijden. “Ik zal het op mijn kalender zette” ze viste een stiftje uit het bakje waarna ze, sierlijk, ‘Concert, 1D’ op haar kalender schreef. “Dat is dat al” glimlachend ging ze weer achter haar computer zitten.
      “Hoe ga je het nu eigenlijk doen?” weer haalde ze haar schouders op. “Heb je nog geen idee?” ze schudde haar hoofd. “Wel ik beloof je om je te helpen, goed? Nu moet ik enkel weg. Er is bezoek, helemaal vergeten dat ze vandaag kwamen” Olivia grinnikte. Typisch Louis.

Dit hoofdstukje is voor Phantasticae. Want morgen is ze jarig (: Ik was een paar dagen geleden de reacties van een paar hoofdstuken geleden nog eens aan het lezen (waarom ik gedaan heb weet ik niet meer ^^) en toen zag ik dat ze op hoofdstukje '8.3' gezegd had wanneer haar verjaardag is. Dus alvast een gelukkige verjaardag (:

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Lol super van je

    6 jaar geleden
  • theguardian

    LOU, JE BENT EEN SUKKEL.
    en nu snel verder xxx

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Domme Louis, kijk eens op de kalender of schakel het alarm van je telefoon in^^ Zet hem dan alleen niet op middernacht waarschuwen, want dan lig je de hele nacht wakker^^
    Ik ben wel benieuwd naar wat Olivia precies wil gaan doen^^ Klimt ze het podium op en schreeuwt ze dan keihard dat ze van Niall houdt?

    <3

    1 decennium geleden
  • Aves

    Ahw, dankjewel! Het is een leuk hoofdstukje en een heel erg origineel en lief verjaardagscadeau <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen