Laura PoV
Ik plofte mezelf op mijn bed, met de laptop op mijn schoot. Eens kijken..mailtje van -hoe kon het ook anders- Adam. Ik probeerde het zo snel mogelijk door te lezen, dan kon ik ook antwoorden. Dat zou hij waarschijnlijk wel leuk vinden, een snel antwoord.

From: A.Lamb@hotmail.com
To:Laura.Shuldz@hotmail.com
Subj;
Hellow...
See you soon, zei je op je vorige mailtje aan mij. Bedoel je dan dat je afkomt naar Amerika, of dat je me uitnodigt voor een verjaardagsfeestje zodat ik dat vriendje van je aan de tand kan voelen? Hoop dat je het eerste bedoelde, desnoods het tweede en niet gewoon een manier van Bye bye zeggen -wat het waarschijnlijk wel was-. Goed, dat vriendje van je. (Pas op, ik ga zagen..)
Ik snap niet waarom jullie opnieuw samen zijn, dacht dat je hem nooit meer wou zien, maar goed. Natuurlijk blijft het jou leven, hé. Maar ik vertrouw hem niet. Reden te meer voor mij om eens af te zakken naar Duitsland.. ^^
Nu voel ik me oud, dat ik jou de les begin te spellen. Hoe erg, en ik durf me dan nog een vriend noemen ook.
Nu komt het deeltje dat ik me probeer te verontschuldigen dat ik me meer als een grote broer/papa gedraag in plaats van een vriend. Ook weer zo iets typisch.
Hoe zit het daar op die tourbus? Geen problemen met de jongens? Ik hoop voor hen dat je op zijn minst een eigen kamer hebt om een beetje in een rustige omgeving naar mij mails te sturen??
Dat van dat schieten heb ik gehoord, als het over de "Sterren" gaat raakt het altijd tot in LA. Zeker als er bijna eentje dood ging en er een vriendinnetje heldhaftig voor diegene springt.
Waarschijnlijk ben je behoorlijk geschrokken. Alles weer goed met je?
Ik hoop dat ik je snel weer zie. trouwens, is die Tom een jaloerse typ?
Hoop voor hem van niet, anders heeft hij dus veel problemen.

Bye bye,
Adam

Wel, dat was een hele brief, en ik vond mijn brief lang.

Reageer (6)

  • xKaulitz18x

    verder verder verder

    dusss uhmmm snel verder gaan
    <3

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • ProudAlien

    Snel verder? (flower)

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    woeww egt goed ;)
    verder hoor ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen