jeah...morgen is het 100-dagen, ik zie zo uit naar de show !!! (bij ons is het traditie dat de zesdejaars een show maken in de namiddag, en om hen te bedanken mogen ze onze gezichten schilderen met lippenstift. en de leerkrachten en leerlingen moeten zich verkleden voor het eerste lesuur!!!) ^-^

Laura PoV
Ik drukte op Antwoorden. Maar wat ging ik antwoorden. Ik kon moeilijk liegen, maar dingen verzwijgen is niet altijd liegen.

Hallo, Adam.
Alles goed daar in Amerika? Het gaat de hele tijd over mij, laten we het ook een beetje over jou hebben. Hieruit maak jij dus op dat ik nog geen tijd heb gehad om je mails te lezen, je hebt gelijk. Sorry. Het is hier al een hele tijd redelijk druk met hun nieuwe tour en zo... ik ben mee, heb ik al gezegd denk ik, maar dat maakt me echt niet uit.
Ik denk niet dat ik snel naar Amerika afkom, maar je weet nooit hé.
Wat had je gedacht dan, dat ik niet eens mijn eigen kamer zou eisen -niet dat ik er veel alleen in lig (je wou zelf details, zei je)- voor ik besloot mee te gaan op tour? Tom is jaloers beschermend genoeg om ervoor te zorgen dat andere jongens uit mijn buurt blijven, en die drie pippo's hier weten al dat ze mijn type niet zijn.
Je hebt gelijk, helemaal gelijk en dat ga je altijd hebben als ze zegt dat het mijn leven is en dat jij je er niet in moet moeien over wie 'mijn vriendje' is. Daarin geef ik je gelijk.
Ik heb de situatie toen misschien een beetje te ... subjectief ingeschat, ik was niet over hem. Dat is het enige probleem.. dat ik toen nog steeds van hem hield. -sorry als je niet meer mee kan, ik snap het de helft van de tijd ook niet-
Dat van dat schieten, het is vooral irritant, binnenkort mogen de draadjes uit mijn schouder, en daar ga ik blij om zijn want mijn schouder werkt verschrikkelijk tegen.

Love you,
Laura


Ziezo, dit was genoeg om hem tijdelijk kalm te houden en hem ervan te overtuigen dat hij niet als een gek naar Duitsland moest overvliegen. Hier zou hij het even mee moeten doen, anders zou hij het -zonder het zelf te willen- op zijn geweten moeten hebben dat Tom en ik uit elkaar gingen wegens Tom die te jaloers is. Niet dat ik zoiets zou toelaten, maar goed...

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen