Foto bij 079

omdat de liefste Sharon me omkocht :P

Sharon POV
Zayn en Liam doen raar. Zayn heeft sinds vanochtend niets meer tegen me gezegd en ook Liam zwijgt zo veel mogelijk. Ik kan Zayn nu nergens meer vinden en geef het op. Ik laat mezelf op de bank vallen en hijg. Ik pak mijn telefoon en stuur Zayn een sms’je. als die verzonden is leg ik mijn handen liefkozend op mijn buik en voel de baby schoppen. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht en ik stel me voor hoe het straks zal gaan. Ik weet wel zeker dat Zayn een geweldige vader gaat worden. Rebecca komt de kamer binnengelopen en ik wenk haar. Ik pak haar hand en leg die op mijn buik, waar mijn hand net lag. Ik druk iets op mijn buik en kijk naar Rebecca’s gezicht. Haar mond valt open. ‘’Is dat de baby?’’ Ik knik met een trotse glimlach. ‘’Wat lief,’’ kirt ze. Ik grinnik om haar. ‘’Hoe is alles tussen jou en Harry?’’ ‘’Niet veel verandert. Vanavond neemt hij mij mee uit, maar ik heb geen idee waarheen en wat we gaan doen.’’ ‘’Leuk toch?’’ ‘’Nee, ik hou niet van verassingen,’’ zegt ze grinnikend. Ik lach. ‘’Heb je Zayn gezien?’’ Ze schudt haar hoofd. ‘’Vind jij ook niet dat Liam raar doet? Alsof hij iets achterhoudt?’’ ‘’Niet echt opgevallen eerlijk gezegd.’’ ‘’Maakt niet uit.’’ Ze ploft naast me neer en we hebben een gezellig gesprek, zoals vroeger. We hebben elkaar al te lang niet meer echt gesproken.
Zayn POV
Ik voel mijn telefoon trillen en haal hem uit mijn broekzak. Mijn vingers zijn een beetje bevroren, aangezien ik al de hele ochtend in het park zit, en na lang proberen heb ik mijn telefoon eindelijk ontgrendeld. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht als ik haar naam zie staan. Ik druk op openen en grinnik om haar sms’je. Natuurlijk wil ze weten waar ik ben. Ik besluit niet te antwoorden, anders gaat ze me opzoeken en dat wil ik niet. Niet nu. Ik sta op en wrijf in mijn handen, in de hoop dat ze een beetje opwarmen. Het is bijna 12 uur en dan heb ik met Liam afgesproken. Ik loop naar de afgesproken plek toe en zie hem al staan. Ik zwaai naar hem en loop op een rustig tempo naar hem toe. ‘’Alles goed?’’ Ik knik en we lopen kletsend naar de plek. De plek waar Sharon en ik vanavond een geweldige avond gaan hebben, tenminste dat hoop ik. Als alles is overlegd, lopen we samen naar de supermarkt om alles voor vanavond in te slaan. Met een volle kar staan we voor de kassa. Chocolade, slagroom, negerzoenen, cupcakes en nog veel meer komt langs. Als we uiteindelijk alles hebben afgerekend en in tassen hebben gestopt, lopen we naar buiten. We lopen weer naar de plek waar we alles in een huisje zetten. Ik pak mijn telefoon en zoek Sharon op in mijn contacten. Be ready at 8. Wear something nice :) I love you lots x your Bradford boi ;) Ik druk op verzenden en kijk hoelaat het is. Ik zie dat ik nog iets minder dan 2 uur heb.
Om 7 uur loop ik naar de man toe. Hij sluit alles af voor andere mensen en ik maak alles klaar. Liam heeft belooft de kaarsjes nog aan te steken als ik Sharon ophaal. Als alles staat, kijk ik op mijn horloge. Over een kwartiertje moet ik bij Sharon zijn. ‘’Bedankt voor alles,’’ zeg ik tegen Liam terwijl ik hem in een knuffel trek. ‘’No problem.’’

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    Awhhhh

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Awhhh. <3
    Heel snel verder babe.
    Love it.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen