Foto bij 012 - Nervous

Even een kort stukje, omdat ik vind dat er nog een stukje moest komen vandaag. Dankje allemaal voor de 20 (?!) abo's! We love you guys! En trouwens, als jullie willen dat we in de top komen, hebben we wel kudo's nodig! xxxx (flower) Discussion & MirandaHoran

Liam POV
Ik sla mijn ene hand voor mijn mond, als hij voorover valt. Ik wil hem tegenhouden, maar hij is al met een klap op de koude tegelvloer gevallen. Ik bijt zenuwachtig op mijn lip als ze Niall in bed proberen te leggen. ‘‘Hoe is het met hem, dokter?’’ Mijn stem klinkt hees, nog steeds geschokt van de hele gebeurtenis.

Wazig staar ik wat voor me uit. De dokter had geen antwoord gegeven, wat me juist nerveus en nog bezorgder maakt dan ik al was. Ik sta langzaam op en loop naar zijn bed toe. Waarom is hij me überhaupt achter na gegaan? Met een zucht ga ik op de witte plastic stoel zitten. Ik friemel nerveus aan de rits van mijn vest terwijl ik dromerig naar Niall kijk. Zels als hij zijn ogen gesloten heeft is hij prachtig. Ik zucht opnieuw terwijl ik naar mijn opgezwollen linkerhand kijk. Om mijn hand zit een verband, ik heb mijn vingers gekneusd. Maar Niall is wel belangrijker dan mijn hand.

Reageer (5)

  • Zachaa

    Geweldig hoofdstuk (: !

    1 decennium geleden
  • Ganbarimasu

    (K) Liam is zo geweldig cute!!

    1 decennium geleden
  • kickassgirl

    Snel verder.(flower)
    Soms haat ik die kudo knop. Hij wil altijd maar 1 keertje een kudo geven zo gemeen:((

    1 decennium geleden
  • ardjan

    Aww hij is verliefd C:

    1 decennium geleden
  • oordopje

    snel verder(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen