Foto bij 080

80 hoofdstukken alweer :D allemaal dankzij jullie <3

Rebecca POV
‘’Wij zijn er,’’ horen we opeens. Ik kijk verbaasd om me heen en Harry grinnikt om mijn gezicht. Hij wijst naar een luidspreker en ik grinnik. Hij opent de deur en helpt mij de auto uit, als een echte gentleman. We staan voor een restaurant dat er een chic uitziet. Mijn mond valt open. ‘’Do you like it,’’ vraagt Harry verlegen. Ik kijk hem in shock aan. ‘’Of course, het ziet er zo mooi uit.’’ Ik druk mijn lippen kort op de zijne waarna we naar binnen lopen. Hij pakt mijn jas aan en hangt hem aan een kapstop, daarna loopt hij naar een serveerster toe en geeft zijn naam door. Ze knikt en begint te lopen. Harry trekt me mee en we lopen achter haar aan. We zitten uiteindelijk helemaal achterin het restaurant, waar verder helemaal niemand anders zit. De tafel staat vol met kaarsjes en een fles champagne in een emmer met ijsblokjes. Ik voel mijn hart sneller kloppen. Hij schuift een stoel naar achter en, als ik erop zit, weer naar voren. Daarna gaat hij tegenover mij zitten en pakt mijn hand. Hij wrijft met zijn duim over de rug van mijn hand terwijl we in elkaars ogen staren. Er komt een ober aangewandeld. Hij geeft Harry en mij de menukaart, geeft mij een vette knipoog en loopt dan weg. ‘’What the fuck,’’ zeg ik als de ober weg is. ‘’You’re just beautiful, dan krijg je dat,’’ zegt Harry met een knipoog. Ik voel mijn wangen lichtrood kleuren wat een grinnik van Harry oplevert. ‘’Stop making me blush,’’ zeg ik zachtjes. Harry brengt mijn hand naar zijn mond en drukt er een vlinderlicht kusje op.
‘’Dit was echt perfect,’’ zeg ik als we beide het eten op hebben. ‘’Dit is nog niet eens alles,’’ zegt Harry met een knipoog. Ik kijk hem vragend aan maar hij zwijgt koppig. Er komt een ober aangelopen met een megaschaal vol ijs. Er zitten van die vuurwerkdingen in waar licht uitkomt. ‘’Eet smakelijk,’’ zegt de ober en hij loopt weer weg. Ik kijk verwondert naar de grote schaal die voor me staat. Al ijssmaken die je, je kunt bedenken, liggen erop. Er liggen twee lepels bij en we pakken er beide één. Harry doet een beetje aardbeienijs, mijn lievelingssmaak, op zijn lepel en voert het aan mij. Zo gaan we een tijdje door, tot we nog ongeveer een kwart over hebben. ‘’Ik kan echt niet meer op,’’ zeg ik. ‘’Ik ook niet,’’ zegt Harry en hij wrijft over zijn buik heen. De kaarsjes weerschijnen in zijn prachtige ogen. In dit kaarslicht is hij nog mooier dan anders. ‘’Rebecca?’’ zegt Harry terwijl hij voor mijn gezicht heen en weer gaat met zijn hand. Ik schrik op, ‘’wat?’’ ‘’Je staarde haha. Ik vroeg of je meeging naar buiten.’’ Ik bloos een beetje en knik dan. Ik wil mijn stoel naar achter schuiven, maar Harry is me voor en schuift mijn stoel naar achter. Hand in hand lopen we naar de kapstokken waar hij mij wederom in mijn jas helpt. We lopen naar buiten waar een heldere sterrenhemel te zien is. De limo staat voor ons en we lopen er naar toe. Ik stap in en Harry komt naast me zitten. ‘’Dit was echt geweldig,’’ zeg ik tegen hem en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Hij wrijft door mijn haar heen. ‘’We zijn bij het park,’’ hoor ik diezelfde stem als net zeggen. ‘’Het park,’’ vraag ik verbaasd aan Harry. ‘’You’ll see.’’ Hij doet de deur open en helpt mij de auto uit. Hand in hand lopen we het park in. Hij neemt me mee naar een open plek en hij legt een picknickkleed neer. We gaan erop liggen en onze vingers verstrengelen zich met elkaar. Het is een prachtige sterrenhemel. We zeggen niets, we genieten gewoon van dit moment. Dit magische moment. Je hoort niets, behalve af en toe een vogel en je ziet boven je alleen maar sterren. ‘’Rebecca ik hou van je. het spijt me echt. Kunnen we het vergeten en verder gaan met onze relatie?’’ Ik kijk hem aan en hij kijkt onzeker terug. Ik knik en druk mijn lippen op de zijne. Ik rol bovenop hem en onze zoen wordt steeds heviger. Mijn handen verdwijnen in zijn krullen en zijn handen liggen net boven mijn kont.
‘’Let’s get this finished at home,’’ fluistert Harry in mijn oor als hij mij voelt rillen. Ik knik en rol van hem af. We staan allebei op en lopen hand in hand naar huis waar we deze geweldige dag op een geweldige manier afsluiten.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    Awhhhhh, geen ruzie meer!(flower)(flower):D:D

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Sexy time, hihi. (:
    Snel verderrr.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen