Anastacia Elizabeth Farnsworth

Na de intensieve dansles ging Anastacia uitgeput naar huis. Ze had al een paar liter water achterover geslagen, maar ze had nog steeds dorst. Eerst maar naar huis, zodat ze naar kon douchen. Daarna zou ze wat eten en zich klaarmaken voor het feest vanavond. In gedachten ging ze haar kledingkast langs, zoekend naar een passende kledingcombinatie wat ze vanavond kon dragen. Niets leek goed te zijn. Ze ging immers wel naar een feest van One Direction, en dat was toch niet zomaar wat. Ze was vaker naar feesten van vooraanstaande personen geweest, maar niet van mensen die wereldberoemd waren.
Toen ze thuiskwam, at ze eerst snel even wat, omdat dat haar handiger leek. Alleen haar moeder was thuis.
‘Hoi, liefje!’ kirde ze. Anastacia rolde met haar ogen, maar gaf haar moeder wel een stevige knuffel.
‘Je ruikt naar zweet,’ zei haar moeder en ze trok haar neus op.
‘Mam, ik heb gedanst. Dat is normaal, weet je.’
‘Oh, nou ja. Ga maar snel douchen.’
‘Ik wilde eerst nog wat eten. Ik ga vanavond met Nathan uit.’
‘Oh, meid. Wat leuk! Waarheen?’
‘Vrienden van vrienden van hem geven een feest, verder weet ik het ook niet. Is er nog wat te eten?’ vroeg Anastacia en ze liep naar de keuken. Haar moeder kwam achter haar aan.
‘In de koelkast staat nog wat lasagne wat Irina klaargemaakt heeft,’ zei ze. Irina was de kokin van de Farnsworths. Ze kon fantastisch koken, wat ook wel een beetje aan haar te zien was. Ze was namelijk een beetje gezet, ondanks haar Russische roots. Snel verwarmde Anastacia de simpele lasagne die Irina klaargemaakt had, en nam een paar happen. Daarna zette ze haar bord in de vaatwasser en maakte haar weg naar boven. In haar slaapkamer pakte ze een simpel lingeriesetje, een zwarte, kanten beha en broekje. Dat nam ze mee naar haar eigen badkamer, waar ze zichzelf opsloot. Ze pakte een handdoek en legde die over de badrand. Daarna ontdeed ze zich van haar plakkerige danskleren en gooide die in de wasmand. Ze Anastacia stapte in de luxueuze douchecabine en sloot de deuren, waarna ze de kraan opendraaide. Ze huiverde toen ze het koude water op haar rug voelde, maar een paar seconden later maakten die plaats voor warmere stralen.

‘Nathan, ik heb écht je hulp nodig!’ jammerde Anastacia door de telefoon. Ze stond in haar lingerie in haar enorme inloopkast, maar ze kon echt niets vinden om aan te doen.
‘Wat is er aan de hand, schatje?’
‘Kledingcrisis. Major one.
‘Ik kom er meteen aan, laat me mezelf even aankleden,’ zei Nathan enkel en hij ging op. Anastacia zuchtte. Ze ging op haar bed zitten en liet zich vallen. Dit had ze nou altijd.
Een halfuur later hoorde Anastacia de bel door het huis rinkelen. Ze stond op van haar bed waar ze nog steeds op lag en pakte haar witte badjas van het haakje in haar inloopkast. Ze hoorde haar moeder de deur al open doen. Nathans vrolijke stem klonk door de hal en Anastacia daalde de trap af.
‘Aa, party princess!’ kirde Nathan. Anastacia rolde met haar ogen en gaf Nathan een knuffel. Hij zag er fantastisch uit. Hij droeg een spijkerbroek die halverwege zijn heupen hing en een overhemd, wat in tegenstelling tot de meeste Engelse boys nét een stukje te ver openhing, zodat je goed zicht had op zijn imposante sixpack. Anastacia vond het aan de ene kant jammer dat hij homo was, anders had ze hem allang aan de haak geslagen, en dat wist hij maar al te goed.
Anastacia pakte haar beste vriend bij de hand en sleurde hem de trap op, weg uit het zicht van haar moeder.
‘Dus, laat me eens even kijken.’ Nathan wist hoe Anastacia’s enorme kamer ingedeeld was, want hij was er vaak genoeg geweest. Onder andere om haar uit de brand te helpen als ze weer eens een kledingcrisis had. Anastacia trippelde op haar blote voeten achter hem aan en bekeek alle kleding nog eens. Nathan viste een paar jurkjes uit het rek en duwde die in Anastacia’s armen.
Een uur later had Anastacia toch een keuze gemaakt. Of eigenlijk had Nathan dat voor haar gedaan, omdat ze het zelf niet kon, daarom was hij natuurlijk ook gekomen. Anastacia droeg een zwart jurkje, met witte stukken erin. Aan haar voeten prijkten een stel vuurrode Louboutins, die perfect matchen met haar knalrode lippenstift. Anastacia spoot nog een beetje haarlak over haar perfect gekapte krullen en tuitte toen haar lippen.
‘Klaar, prinses?’
Beyond ready. Let’s rock some booty, baby.


Iets langer uitgevallen dan ik gepland had, maar dat is hopelijk niet erg. Sorry dat ik jullie zo lang heb laten wachten, deze is dan maar extra lang als goedmakertje (:

Reageer (3)

  • kusLauris

    sorry sorry sorry dat ik t nu pas lees :(
    superleuk !!

    1 decennium geleden
  • Christiane

    Oe, party hardy!

    1 decennium geleden
  • Scenery

    Ooh, me likes! (: Ben benieuwd hoe dit feestje gaat verlopen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen